Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pe traseele din țară se circulă în condiții de iarnă, pe alocuri cu ceață și ghețuș: Cetățenii, îndemnați să evite călătoriile

Publicat:
Pe traseele din țară se circulă în condiții de iarnă, pe alocuri cu ceață și ghețuș: Cetățenii, îndemnați să evite călătoriile

Administrația de Stat a Drumurilor informeaza ca circulația pe toate drumurile naționale se desfașoara in condiții de iarna, acestea fiind afectate de lapovița și ninsori. Carosabilul este umed, cu ghețuș, pe alocuri inzapezit. In unele zone persista ceața densa, vizibilitatea fiind redusa, spun responsabilii.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Trei ucraineni, cautati de salvamontiști in Muntii Maramuresului. Doi dintre ei sunt in hipotermie. Erau echipați cu adidași in condiții de iarna.

10:20, 18.04.2024 - Salvamontiștii montani au ajuns, dupa mai multe ore de cautari, la unul din cei trei cetațeni ucraineni rataciți in Munții Maramureșului și care sunt in stare de hipotermie. Aceștia erau echipați cu adidași in condiții iarna, zapada și frig.

Moldovenii, indemnați sa evite calatoriile in Israel: Unde puteți apela, in caz de urgența

10:41, 15.04.2024 - In legatura cu escaladarea situației de securitate din Orientul Mijlociu, Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de calatorie, avand in vedere situația de securitate instabila din Israel. Astfel, MAE recomanda cetațenilor Republicii Moldova sa evite calatoriile neesențiale in aceasta țara.

Cetatenii romani, sfatuiți de MAE sa evite calatoriile in Orientul Mijlociu. Israelul, atacat de rachete Hezbollah

23:45, 12.04.2024 - Ministerul de Externe ii sfatuiește pe cetatenii romani sa evite calatoriile in Israel, Palestina, Liban si Iran, in timp ce romanii aflati in aceste zone sunt indemnati sa manifeste precautie. Vineri seara, Israelul a fost atacat de zeci de rachete Hezbollah. ”In contextul evolutiilor de securitate…

Orientul Mijlociu fierbe - Rusia si-a sfatuit cetatenii sa evite calatoriile in zona

14:01, 11.04.2024 - Ministerul rus de Externe a transmis cetatenilor sai sa evite calatoriile catre Orientul Mijlociu, in special Israel, Liban si teritoriile palestiniene, noteaza Reuters, potrivit Rador Radio Romania.

Kargazstanul le recomanda cetatenilor sa evite calatoriile in Rusia, dupa atentatul de la Moscova

12:41, 27.03.2024 - Ministerul de Externe de la Biskek le-a recomandat cetatenilor kargazi sa evite deplasarile nemotivate in Rusia, in urma atentatului de la Moscova, pus pe seama unor migranti din regiune, transmite miercuri Reuters, potrivit Agerpres. 

Foto - Iarna a pus stapanire pe Republica Moldova. Zapada s-a așternut in mai multe regiuni din nordul și centrul țarii

15:20, 20.03.2024 - Ninge in mai multe regiuni din nordul și centrul Republicii Moldova. Echipajele de la Administrația de Stat a Drumurilor intervin in mai multe localitați de peste Prut, printre care la Briceni, Soroca, Șoldanești, Florești, Sanatauca, Rezina, Calarași, Ungheni, Strașeni și altele, conform tv8.md. In…

Iarna nu cedeaza: Straturi de zapada s-au așezat in mai multe regiuni. Care este situația pe drumurile naționale

10:50, 14.03.2024 - Administrația de Stat a Drumurilor informeaza ca in aceasta noapte a nins in mai multe regiuni ale țarii. Precipitațiile sub forma de ninsoare au cuprins preponderent zona de nord și centru parțial.

Vreme calda in Maramureș. Vor fi condiții de ceața

09:35, 27.02.2024 - Vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 și 20 de grade, iar cele minime intre 1 și 5 grade. Izolat, in zonele joase, vor fi condiții de ceața.


Ce parere ai despre aceasta stire?