Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Părinţii Nicoletei Luciu divorţează. Motivul principal, băutele tatălui

Publicat:

Are trei copii si o sotie, insa niciun membru al familiei sale nu a mai vrut sa mai auda de timp de multi ani, scrie cancan.ro. Motivul? Barbatul este alcoolic de mai bine de 20 de ani, motiv pentru care este mai tot timpul recalcitrant.

De altfel, a povestit faptul ca a avut o copilarie de cosmar si ca era nevoita sa se bage in pat inca de la ora 21:00, pentru a evita sa dea ochii cu parintele ei, care venea mereu pus pe scandaluri.

Satula sa duca o viata cu certuri si batai, mama Nicoletei Luciu a decis si ea sa isi paraseasca sotul. Asa ca, fara…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

(foto/video) „Ești motivul principal din romanul vieții mele”: Soțul Valentinei Nafornița, cu un mesaj emoționant de ziua sopranei

19:30, 10.06.2024 - Soprana Valentina Nafornița este omagiata astazi. Arstista a implinit 37 de ani. Ziua a inceput pentru ea cu o surpriza frumoasa din partea soțului, dar și cu mii de felicitari transmise de rude și prieteni scrie SHOK.md .

Lovitura pe piața media! Celebra emisiune care dispare de la TV, motivul s-a aflat

15:00, 18.05.2024 - Pentru fanii acestui sport, ceea ce s-ar putea intampla este o adevarata lovitura pe piața media. Conform celor mai recente informații de peste ocean, se vorbește despre o celebra emisiune care dispare de la TV, aflanbdu-se și motivul pentru aceasta situație. Disputa dintre NBA și Warner Bros. Discovery…

Știrile Antena Stars. O mama a trei copii, in greva foamei de 42 de zile. De ce protesteaza femeia, in București: „Soțul m-a alungat...” / VIDEO

14:45, 18.04.2024 - O mama a trei copii a fost in greva foamei timp de 42 de zile! Motivul pentru care femeia protesteaza, in București. Care este povestea de viața a Vasilicai Mihaila. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Motivul pentru care Anca Pandrea nu a avut copii cu Iurie Darie. Ce s-a aflat abia acum: „Singurul meu regret”

16:46, 16.04.2024 - Anca Pandrea a vorbit recent despre cel mai mare regret din viața ei. Mai precis, actrița a marturisit ca și-a dorit extrem de tare un copil cu regretatul Iurie Darie, insa nu și-a putut indeplini visul. Iata de ce!

Fiica lui Costel Corduneanu ii calca pe urme tatalui ei. Elisa face performanța in lumea gimnasticii. Ce se știe despre ceilalți doi copii ai interlopului

10:25, 16.04.2024 - Costel Corduneanu avea trei copii cu cea de-a treia soție. Liderul lumii interlope din Iași și Grațiela Cercel erau impreuna de 16 ani, iar fiica lor, Elisa, face performanța in lumea sportului. Daca tatal ei a fost campion la cadeți, fata lui s-a indreptat catre gimnastica ritmica de la o varsta frageda.

El este Petronel, romanul mort in explozia de la hidrocentrala din Italia. Doi copii au ramas fara tata: "Multa putere familiei indurerate"

14:36, 10.04.2024 - Petronel Tanase locuia in Settimo Torinese de mai mulți ani alaturi de soția și cei doi copii ai lor. Barbatul, in varsta de 45 de ani, si-a pierdut viata in urma exploziei de la hidrocentrala din Italia.

Motivul pentru care Shannen Doherty nu a avut copii. „Brenda” din Beverly Hills 90210 are cancer in stadiu terminal

13:55, 09.04.2024 - Shannen Doherty trece prin momente dificile, dupa ce a aflat ca are cancer in stadiul terminal la san. Actrița are și metastaze la creier, iar in urma cu un an, a pus punct unui capitol important din viața ei. A divorțat dupa 11 ani de casnicie.

Trei copii au fost raniți, dupa ce unul dintre ei a furat mașina familiei și a intrat intr-un copac

08:25, 22.03.2024 - Trei copii, cu varste cuprinse intre 14 și 16 ani, au fost raniți, dupa ce unul dintre ei, in noaptea de joi spre vineri, a furat mașina familiei, pe care a condus-o pe DN 11A, in județul Vrancea, și a intrat intr-un copac.


Ce parere ai despre aceasta stire?