Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ONU se implică serios în Siria: Deschide o anchetă privind presupusele atacuri chimice

Publicat:

(ONU) a deschis o ancheta privind presupusele atacuri chimice ale regimului sirian impotriva unor localitati controlate de catre rebeli, a anuntat marti Comisia internationala de ancheta privind Siria, mandatata de catre ONU, relateaza AFP. ''Comisia a primit mai multe informatii - care sunt acum in curs de investigare - potrivit carora bombe ce contineau se pare clor ar fi fost utilizate in satul Saraqeb (provincia Idlib) si in Douma (), a indicat Comisia intr-un comunicat, conform Agerpres.

Luni, Washingtonul a afirmat, prin intermediul ambasadoarei…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cristi Burci a incercat fara succes sa ridice sechestrul pe 35 de milioane de euro in Dosarul Romvag. Instanța: „Presupusele sume de bani spalate se situeaza la valori foarte ridicate”

11:05, 16.05.2024 - Omul de afaceri Cristi Burci ramane cu sechestru pe 35 de milioane de euro in legatura cu devalizarea Romvag SA Caracal, deoarece complexitatea dosarului și gravitatea acuzațiilor justifica pe deplin menținerea masurilor asiguratorii, chiar și dupa aproape 5 ani de la instituirea acestora. Judecatorul…

SUA acuza Rusia de atacuri chimice impotriva trupelor ucrainene, incalcand regulile razboiului: Ce este cloropicrina

12:00, 02.05.2024 - Statele Unite au acuzat oficial Rusia ca folosește substante toxice sufocante si gaze lacrimogene „ca metoda de razboi” impotriva Ucrainei incalcand Conventia privind Interzicerea Armelor Chimice. Washingtonul a impus noi sancțiuni unor firme și institutii guvernamentale ruse, scrie observatornews.ro.

A mai cazut un mit in Europa: Veșnica 'țara neutra' se implica serios in razboiul din Ucraina

12:56, 26.04.2024 - Elveția va acorda Ucrainei un ajutor in valoare de 4,4 miliarde de lire sterline. Ajutorul a fost aprobat de o comisie parlamentara. Justificarea este ca banii vor fi folosiți pentru reconstrucția și obținerea pacii in Ucraina.

Rusia este acuzata ca foloseste atacuri cu gaze chimice. Soldatii ucraineni spun ca se intampla „aproape zilnic”

07:41, 07.04.2024 - Rusia este acuzata ca foloseste in mod sistematic atacuri ilegale cu gaze chimice impotriva soldatilor ucraineni. Trupele ucrainene au declarat pentru The Daily Telegraph ca au fost supuse unor atacuri regulate efectuate cu drone de mici dimensiuni care lanseaza gaze lacrimogene si alte substante chimice,…

Cel putin 62 de oameni au fost ucisi intr-un atac armat la o sala de concerte din nord-vestul Moscovei

07:26, 23.03.2024 - Cel puțin 62 de persoane au fost ucise vineri in atacul comis de indivizi inarmati la un concert desfasurat la sala Crocus City Hall de langa Moscova, a anuntat sambata Comisia de ancheta, citata de agentiile ruse de presa, scrie AFP. ‘Sunt in curs de examinare corpurile persoanelor decedate. S-a stabilit…

Cel puțin 60 de persoane au murit și alte 100 au fost ranite in atentatul de la Moscova

07:26, 23.03.2024 - Peste 60 de persoane au fost ucise vineri in atacul comis de indivizi inarmati la un concert desfasurat la sala Crocus City Hall de langa Moscova, a anuntat sambata Comisia de ancheta, citata de agentiile ruse de presa, scrie AFP. „Sunt in curs de examinare corpurile persoanelor decedate. S-a stabilit…

China se declara „profund ingrijorata” de ancheta SUA privind importurile de mașini chinezești

14:01, 04.03.2024 - China este „profund ingrijorata” de ancheta oficiala declanșata de Statele Unite privind importurile de mașini chinezești in condițiile in care Washingtonul se teme ca tehnologiile acestora pot fi folosite in activitați de culegere de informații, relateaza Reuters.

CE deschide o ancheta impotriva TikTok bazata pe noul Act legislativ cu privire la serviciile digitale

14:51, 19.02.2024 - CE a initiat, luni, proceduri oficiale pentru a evalua daca TikTok a incalcat Actul legislativ privind serviciile digitale (DSA) in domenii legate de protectia minorilor și transparenta publicitatii.


Ce parere ai despre aceasta stire?