Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oboseala post-Covid, resimţită indiferent de gravitatea bolii

Publicat:

Mai mult de jumatate dintre persoanele infectate cu coronavirusul sunt afectate de o oboseala persistenta timp de zece saptamani dupa trecerea bolii COVID-19, potrivit unui studiu realizat de din Dublin, relateaza EFE și Agerpres. Oboseala este unul din simptomele initiale cele mai comune la persoanele infectate cu noul coronavirus si desi consecintele pe termen lung ale bolii inca nu au fost bine studiate, exista preocuparea ca virusul sa declanseze un sindrom de oboseala postvirala. Pentru a descoperi acest lucru, cercetatorii au lansat un studiu asupra oboselii, a nivelului…

Citeste articolul mai departe pe ziarulprahova.ro…  

Sursa articol: ziarulprahova.ro


Stiri pe aceeasi tema

Condiții mai bune pentru pacienții Institutului de Medicina Urgenta

15:56, 03.05.2024 - Secția de anestezie și terapie intensiva de la Institutului de Medicina Urgenta a fost renovata, noteaza Noi.md. Au fost alocate 16,5 milioane prin proiectul Bancii Mondiale „Raspuns de Urgența la Covid-19”, iar restul – din sursele Ministerului Sanatații și ale Casei Naționale de Asigurari in Medicina,…

75% dintre pacientii spitalizați cu COVID au fost tratați cu antibiotice in pandemie, deși doar 8% aveau nevoie (OMS)

14:45, 26.04.2024 - Utilizarea excesiva a antibioticelor in pandemie a exacerbat rezistenta la antimicrobiene atrage atenția OMS care arata ca ca 75% dintre pacientii spitalizati cu COVID-19 au primit astfel de medicamente, deși in 8% dintre cazuri erau necesare.

Profesor emerit la Universitatea din Osaka: "Pandemia a fost folosita ca pretext fals de catre OMS pentru a stimula vaccinarea tuturor”

17:00, 17.04.2024 - Profesorul Masayasu Inoue a facut o serie de declarații controversate in ceea ce privește pandemia de Covid-19. "Va mulțumesc foarte mult pentru ca mi-ati oferit aceasta oportunitate valoroasa de a-mi transmite mesajul despre incalcarea drepturilor omului in timpul COVID-19.Numele meu este Masayasu…

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

10:35, 13.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Adevarul nebanuit despre consumul de cafea: cat trebuie sa consumam pentru o inima sanatoasa

08:05, 12.03.2024 - Un articol din Jurnalul European de Cardiologie Preventiva, din septembrie 2022 spune ca daca bei doar o ceașca de cafea pe zi, vei avea o inima mai sanatoasa și risc general redus de mortalitate.De ce este important acest studiu? Ca și in ceea ce privește cercetarea in nutriție, acest studiu observațional…

A fost descoperit un efect pe termen lung al Covid: ce inseamna 'ceața cerebrala'

07:30, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Covid-ul lung au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, sugereaza un studiu, scrie The Guardian. Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19 poate avea…

Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID: Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave

21:40, 22.02.2024 - Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID. Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave Avem rezultatele celui mai mare studiu al efectelor adverse post-vaccinare COVID-19. Testele au fost facute pe 99 de milioane de persoane vaccinate, iar afectiunile cardiace,…

Aditivii cei mai folosiți, inclusiv in paine, care maresc riscul de cancer

15:20, 14.02.2024 - Emulgatorii, aditivii alimentari cei mai folosiți, inclusiv in paine, sunt legați direct de apariția unor cancere, potrivit unui nou studiu, realizat de un grup de cercetatori francezi din cadrul INSERM. Studiul a fost publicat in revista de știința PLOS Medicine și se bazeaza pe datele privind starea…


Ce parere ai despre aceasta stire?