Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oana Sîrbu, mărturii emoționante după ce ambii părinți i-au murit! Momentele grele prin care a trecut: ”Practic am rămas orfană”

Publicat:

a trecut prin momente cumplite, asta dupa ce intr-un singur an ambii sai parinți au decedat. Mama sa a murit in 2020, in luna august, iar anul trecut, inainte de Craciun a decedat și tatal sau. Vedeta spune ca acum a ramas orfana.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie dupa ce au mancat peste. A decedat fetita, apoi si bunica

16:26, 30.04.2024 - O fetita de patru ani din judetul Calarasi a murit luni in  dupa ce ar fi consumat peste. La scurt timp, a murit si bunica ei. „In cursul zilei de 29.04.2024 s-a inregistrat un eveniment tragic in judetul Calarasi, decedand in aceeasi zi, in cursul diminetii, o fetita de 4 ani si in jurul pranzului…

Știrile Antena Stars. Andreea Marin, despre momentele grele care au apropiat-o de credința! Vedeta nu și-a pierdut speranța: „M-a ridicat...” / VIDEO

16:01, 29.03.2024 - Andreea Marin a vorbit despre momentele grele care au facut-o sa se apropie de credința. Vedeta nu și-a pierdut niciodata speranța, indiferent de situație. Iata ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars!

Star Matinal. Momentele grele au facut-o mai puternica pe Laura Cosoi. Cum a gestionat clipele dificile de cand a devenit mama: „Nu am avut bona”

14:45, 12.03.2024 - Laura Cosoi se pregatește sa devina mama pentru a patra oara și spune ca nu i-a fost deloc la primei fiice, atunci cand toata lumea voia sa ii dea sfaturi despre creșterea copilului. Vedeta a declarat ca nu a avut bona și nici sprijin mereu din partea parinților, care locuiesc departe de București.

Pamela Salem, o fosta vedeta James Bond, a murit

23:16, 23.02.2024 - Actrița Pamela Salem, care a jucat rolul Miss Moneypenny, secretara lui James Bond, in filmul „Never Say Never Again”, alaturi de Sean Connery, cu incasari de 160 de milioane de dolari, a murit la varsta de 80 de ani.

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.

Alexei Navalny a murit! Opozantul rus a decedat in spatele gratiilor 

13:51, 16.02.2024 - A murit Alexei Navalny. Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Departamentului Serviciului Federal Penitenciar, citat de presa de stat ruseasca, Alexei Navalny a murit intr-o colonie penitenciara.

Simona Florescu, suparata pe Dumnezeu! Fosta soție a lui Ion Dichiseanu, marturii emoționante / VIDEO

23:25, 09.02.2024 - Simona Florescu face marturisiri emoționante. Fosta soție a lui Ion Dichiseanu a fost suparata pe Dumnezeu și chiar pe ea insași. Vedeta vorbește despre o perioada din viața ei in care a simțit ca divinitatea nu ii este alaturi.

Momente grele pentru Natalia Mateuț. Un suflet apropiat al coprezentatoarei de la Xtra Night Show a murit astazi / FOTO

18:05, 05.02.2024 - Natalia Mateuț nu trece prin cea mai buna perioada, asta dupa ce astazi un suflet apropiat ei a murit. Vedeta spune ca era atașata de el și avea mare grija de fiecare data, așa cum s-a intamplat și in ultimii trei ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?