Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Știrile Antena Stars. Andreea Marin, despre momentele grele care au apropiat-o de credință! Vedeta nu și-a pierdut speranța: „M-a ridicat...” / VIDEO

Publicat:

a vorbit despre momentele grele care au facut-o sa se apropie de credința. Vedeta nu și-a pierdut niciodata speranța, indiferent de situație. Iata ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motivul pentru care Andreea Marin a renunțat la dieta! Care au fost cele mai grele momente pentru vedeta / VIDEO

22:50, 17.04.2024 - Andreea Marin ne dezvaluie motivul pentru care a renunțat le dieta. Vedeta și-a pus in gand sa ajunga la greutatea din liceu. Care au fost cele mai grele momente pentru ea, dar și ce face Zana pentru a se menține in forma.

Știrile Antena Stars. Consuela di Monaco se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta trece prin momente grele: ”Tot felul de senzații ciudate” / VIDEO

16:50, 01.04.2024 - Consuela di Monaco trece prin momente dificile, dupa ce a aflat ca are mai multe probleme de sanatate. Vedeta locuiește peste hotare și este nevoita sa treaca prin aceste perioade grele de una singura. Marturisește ca starea sa nu este deloc buna, avand migrene in mod constant.

Star Matinal. Iuliana Marciuc, detalii despre credința sa. Vedeta recunoaște cat de mult a fost ajutata de Divinitate: ”Eram pe cale sa....” / VIDEO

10:06, 29.03.2024 - Iuliana Marciuc a trecut prin momente grele de-a lungul vieții, insa, Dumnezeu i-a fost mereu alaturi. Vedeta era dispusa sa adopte in copil, vazand ca nu are niciun rezultat, apoi David, a venit pe lume și le-a adus multa bucurie.

Știrile Antena Stars. Cum reușește Emma de la Zu sa treaca peste momentele dificile. La ce trucuri apeleaza vedeta: ”Puterea vine...” / VIDEO

16:10, 21.03.2024 - Emma Ștefan este o vedeta indragita și face diminețile mai frumoase la Radio Zu. De-a lungul anilor a trecut prin mai multe perioade dificile și marturisește ca are anumite „trucuri” pe care le pune in aplicare pentru a merge mai departe, avand zambetul pe buze.

Star Matinal. Momentele grele au facut-o mai puternica pe Laura Cosoi. Cum a gestionat clipele dificile de cand a devenit mama: „Nu am avut bona”

14:45, 12.03.2024 - Laura Cosoi se pregatește sa devina mama pentru a patra oara și spune ca nu i-a fost deloc la primei fiice, atunci cand toata lumea voia sa ii dea sfaturi despre creșterea copilului. Vedeta a declarat ca nu a avut bona și nici sprijin mereu din partea parinților, care locuiesc departe de București.

Știrile Antena Stars. Care este cel mai important marțișor pe care Andreea Marin l-a primit! Vedeta, mesaj emoționant pentru femei: ”Sa se prețuiasca...” / VDIEO

14:50, 01.03.2024 - Andreea Marin este o susținatoare a femeilor și un exemplu demn de urmat de feminitate și eleganța. Vedeta le-a transmis tuturor femeilor din Romania un mesaj emoționant și a dezvaluit care este cel mai important marțișor pe care l-a primit pana acum!

Momente grele pentru Natalia Mateuț. Un suflet apropiat al coprezentatoarei de la Xtra Night Show a murit astazi / FOTO

18:05, 05.02.2024 - Natalia Mateuț nu trece prin cea mai buna perioada, asta dupa ce astazi un suflet apropiat ei a murit. Vedeta spune ca era atașata de el și avea mare grija de fiecare data, așa cum s-a intamplat și in ultimii trei ani.

Rugaciunea catre Sfanta Maria care dezleaga blestemele. Ii ajuta pe credincioși in toate momentele grele din viața lor

13:50, 02.02.2024 - Credința este cea care ii ajuta pe oameni cand vine vorba despre momentele dificile din viața lor, mai ales atunci cand se gandesc ca cineva le-ar fi pus gand rau. O rugaciune catre Sfanta Maria le vine in ajutor. Se spune ca dezleaga blesteme și ii scapa pe oameni de necazuri.


Ce parere ai despre aceasta stire?