Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oana şi Viorel Lis, într-o ipostază incredibilă la TV! Au împărţit împreună un hot dog

Publicat:

Oana si au fost invitati astazi, în platoul emisiunii "", de la , unde au facut un adevarat spectacol. i-a invitat la mama, chiar în platoul, iar cei doi nu au spus nu.

Prezentatorul le-a pregatit o masa plina cu hot-dogi, dar si cu prajituri. Oana a fost cea mai încâtata de ce a vazut si a început sa manânce fara sa stea prea mult pe gânduri.

Ba chiar la un moment dat l-a invitat pe Viorel sa manânce un hot dog alaturi de ea.

Urmareste întregul moment aici.…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ovidiu Cuncea spune cum reușește sa se imparta intre viața de actor și cea de preot. S-a retras din televiziune: „Sper sa fiu cu mintea lucida”

10:26, 01.05.2024 - Ovidiu Cuncea e actorul care, in urma cu cațiva ani de zile, a devenit preot. In continuare urca pe scena teatrului, dar și slujește in biserica. In varsta de 56 de ani, Ovidiu Cuncea e actor la Teatrul Național București, joaca piese de teatru alaturi de alți artiști cunoscuți precum Horațiu Malaele,…

De ce emisiunea lui Mircea Badea a fost scoasa din grila de programe pe 14 aprilie. Anunțul facut de prezentatorul de la Antena 3: „Atac ilegal și neprovocat”

07:50, 15.04.2024 - Emisiunea „In gura presei”, prezentata de Mircea Badea la Antena 3 CNN, nu a fost difzata in duminica, 14 aprilie. Prezentatorul TV a dezvaluit motivul pentru care emisiunea a fost scoasa din grila de programe in noaptea trecuta.Emisiunea prezentata de Mircea Badea la Antena 3 CNN, „In gura presei”,…

Cristi Brancu e suparat pe Vali Vijelie: „Acest om pentru mine nu mai valoreaza nimic. Nu are onoare”. Ce l-a deranjat pe prezentator

09:46, 30.03.2024 - Cristi Brancu a vorbit in termeni duri despre cantarețul de muzica de petrecere Vali Vijelie. Prezentatorul de televiziune il acuza pe acesta ca i-a promis ca vine in emisiunea lui de la Prima TV, dar nu și-a mai facut apariția. De luni pana vineri, de la ora 16.00, Cristi Brancu prezinta emisiunea…

Star Matinal. Romica Țociu, recunoscator lui Viorel Lis. Fostul edil l-a ajutat pe actor in tinerețe: „Am fost norocos...” / VIDEO

13:11, 14.03.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Romica Țociu a declarat ca ii este recunoscator lui Viorel Lis. Fostul edil al Capitalei l-a ajutat pe celebrul actor in tinerețe. Iata ce declarații a facut fostul concurent de la America Express cu privire la acest subiect important!

Star Matinal. Frații virali pe TikTok, in platoul Antena Stars. Momentul fabulos pregatit de Kalin Brothers / VIDEO

10:51, 13.03.2024 - Kalin Brothers au ajuns virali pe TikTok dintr-o pura intamplare. Cei doi au inceput sa posteze videoclipuri pe aceasta platforma in urma cu patru ani, iar in tot acest timp, au devenit cunoscuți in toata lumea.

Star Matinal. Radu Valcan a plecat in Thailanda! Prezentatorul TV incepe filmarile pentru noul sezon de la Insula Iubirii: „Nu imi vine sa cred” / VIDEO

13:20, 23.02.2024 - Gazda popularului show Insula Iubirii, Radu Valcan, a plecat in Thailanda pentru a incepe filmarile pentru sezonul noua al emisiunii. Ce a marturisit celebrul prezentator TV, in exclusivitate pentru Antena Stars, chiar de la aeroport.

Mama drogatului ucigaș Vlad Pascu, intr-o ipostaza incredibila / Strategie sau saracie?

23:30, 18.02.2024 - Miruna Pascu, cea care parca mai ieri dadea zeci de mii de euro cu camata, sub privirile ingaduitoare ale magistraților, ajunge in fața instanței, pentru ca nu a mai platit intreținerea.

Invitat special, in platoul știrilor Antena Stars! Pe cine a primit Geanina Ilieș / VIDEO

15:40, 05.02.2024 - In prima ediție a știrilor prezentate de Geanina Ilieș, prezentatoarea TV a primit alaturi de ea un invitat cu totul special! Telespectatorii au avut parte de o surpriza de proporții, dupa ce Geanina Ilieș le-a dat vestea! Iata cine a venit in platoul Antena Stars!


Ce parere ai despre aceasta stire?