Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O zi frumoasă cu mult soare și fără precipitații: Ce temperaturi ne așteaptă în prima zi de weekend

Publicat:
O zi frumoasă cu mult soare și fără precipitații: Ce temperaturi ne așteaptă în prima zi de weekend

Moldova se bucura astazi de o vreme predominant innorata, cu o tendința spre imbunatațire a condițiilor meteorologice pe parcursul zilei. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar acest aspect domina prognoza de astazi, 30 martie.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Cer noros, fara precipitații: Cum va fi vremea in prag de weekend

07:30, 26.04.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, cu o tendința generala de acoperire a cerului. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi cu o probabilitate scazuta de precipitații.

Nori și temperaturi de primavara: Meteorologii prognozeaza o zi fara precipitații semnificative

07:11, 26.04.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, cu o tendința generala de acoperire a cerului. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi cu o probabilitate scazuta de precipitații.

Vreme stabila și fara precipitații: Cate grade ne așteapta astazi

07:15, 10.04.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul senin și o atmosfera placuta. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, vremea va ramane stabila pe parcursul intregii zile, fara precipitații.

Soare și nori pe cerul Moldovei: Meteorologii anunța o zi luminoasa și temperaturi placute

07:15, 07.04.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o vreme predominant insorita, cu ocazionale innorari temporare. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, este posibila apariția unor precipitații slabe in unele regiuni.

Soare și nori, dar fara ploi: Ce temperaturi ne așteapta astazi in Moldova, conform meteorologilor

07:15, 22.02.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul parțial noros spre dupa-amiaza. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar acesta este un detaliu semnificativ al prognozei meteo pentru ziua de astazi.

Weekend cu ninsori și lapovița in toata țara. Temperaturi de primavara incepand de saptamana viitoare: anunțul ANM

11:15, 03.02.2024 - "Precipitații vor aparea cu precadere in jumatatea de nord a teritoriului. Pe tot parcursul intervalului vor fi perioade in care vom avea nebulozitate și precipitații, in transformare, de data aceasta, pe fondul aversei de aer cald. Vor fi mai ales ploi in zonele joase de relief, și precipitații mixte,…

Zi cu soare, fara precipitații: Cate grade vor fi astazi

07:45, 01.02.2024 - Meteorologia in Moldova astazi indica o zi predominant insorita, cu o tendința spre cer senin pe parcursul intregii zile. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, nu se așteapta precipitații, iar cea mai semnificativa caracteristica a prognozei este absența completa a șanselor de ploaie.

Meteorologii ne aduc vești bune: O zi insorita și temperaturi agreabile ne așteapta

07:18, 01.02.2024 - Meteorologia in Moldova astazi indica o zi predominant insorita, cu o tendința spre cer senin pe parcursul intregii zile. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, nu se așteapta precipitații, iar cea mai semnificativa caracteristica a prognozei este absența completa a șanselor de ploaie.


Ce parere ai despre aceasta stire?