Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soare și nori, dar fără ploi: Ce temperaturi ne așteaptă astăzi în Moldova, conform meteorologilor

Publicat:
Soare și nori, dar fără ploi: Ce temperaturi ne așteaptă astăzi în Moldova, conform meteorologilor

Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul parțial noros spre dupa-amiaza. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar acesta este un detaliu semnificativ al prognozei meteo pentru ziua de astazi.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Zi de primavara cu ploi: Ce temperaturi ne așteapta astazi, in toata țara

07:30, 17.04.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o zi predominant innorata. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, cel mai notabil aspect al prognozei este probabilitatea crescuta de ploaie, care va marca vremea pe parcursul intregii zile.

AVERTISMENTUL MEDICILOR și METEOROLOGILOR: Dupa soare și temperaturi de 30°C,  de vineri dupa pranz, se va raci accentuat și se intorc ploile și lapovița

10:45, 11.04.2024 - AVERTISMENTUL MEDICILOR și METEOROLOGILOR: Dupa soare și temperaturi de 30°C,  de vineri dupa pranz, se va raci accentuat și se intorc ploile și lapovița. De la soare și temperaturi de 30 de grade, la ploi reci și risc de ingheț in unele zone: ne așteapta o schimbare brusca a vremii pe parcursul zilei…

Astazi vom avea eclipsa totala de Soare. Ce trebuie sa știi

09:55, 08.04.2024 - Pe 8 aprilie 2024 are loc o eclipsa totala de Soare, care vine la pachet cu mai multe efecte. Este important de menționat ca acest fenomen astronomic nu va putea fi observat din R. Moldova sau Europa. ceasta apare la mai puțin de șase luni dupa cea din 14 octombrie 2023, care a fost vizibila in opt…

Soare și nori pe cerul Moldovei: Meteorologii anunța o zi luminoasa și temperaturi placute

07:15, 07.04.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o vreme predominant insorita, cu ocazionale innorari temporare. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, este posibila apariția unor precipitații slabe in unele regiuni.

O zi frumoasa cu mult soare și fara precipitații: Ce temperaturi ne așteapta in prima zi de weekend

09:45, 30.03.2024 - Moldova se bucura astazi de o vreme predominant innorata, cu o tendința spre imbunatațire a condițiilor meteorologice pe parcursul zilei. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar acest aspect domina prognoza de astazi, 30 martie.

Vremea ne rasfața cu o zi de primavara: Cer senin și temperaturi placute ne așteapta astazi

07:15, 29.03.2024 - Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul senin. Temperaturile vor atinge un maxim de 19.6 grade Celsius și un minim de 9.3 grade Celsius.

Ne așteapta temperaturi ridicate, dar și ploi! Cum va fi vremea maine?

19:06, 02.03.2024 - Ne așteapta temperaturi mai rdicate decat cele normale pentru aceasta perioada, dar in același timp ne putem aștepta și la ploi, potrivit meteorologilor. Spre exemplu, la noapte, cerul va fi variabil in regiunile vestice si mai mult noros in restul teritoriului. Va ploua slab, local in Moldova, Muntenia,…

Cer innorat pentru astazi: Meteorologii prognozeaza o zi cu temperaturi blande

09:20, 17.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer innorat, cu o atmosfera calma și lipsita de precipitații. Vremea este caracterizata printr-o stabilitate notabila, iar Serviciul Hidrometeorologic de Stat indica o zi predominant uscata.


Ce parere ai despre aceasta stire?