Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zi de primăvară cu ploi: Ce temperaturi ne așteaptă astăzi, în toată țara

Publicat:
Zi de primăvară cu ploi: Ce temperaturi ne așteaptă astăzi, în toată țara

Moldova se confrunta astazi cu o zi predominant innorata. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, cel mai notabil aspect al prognozei este probabilitatea crescuta de ploaie, care va marca vremea pe parcursul intregii zile.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Nori și temperaturi de primavara: Meteorologii prognozeaza o zi fara precipitații semnificative

07:11, 26.04.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, cu o tendința generala de acoperire a cerului. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi cu o probabilitate scazuta de precipitații.

O zi frumoasa cu mult soare și fara precipitații: Ce temperaturi ne așteapta in prima zi de weekend

09:45, 30.03.2024 - Moldova se bucura astazi de o vreme predominant innorata, cu o tendința spre imbunatațire a condițiilor meteorologice pe parcursul zilei. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar acest aspect domina prognoza de astazi, 30 martie.

Vremea ne rasfața cu o zi de primavara: Cer senin și temperaturi placute ne așteapta astazi

07:15, 29.03.2024 - Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul senin. Temperaturile vor atinge un maxim de 19.6 grade Celsius și un minim de 9.3 grade Celsius.

Ne așteapta temperaturi ridicate, dar și ploi! Cum va fi vremea maine?

19:06, 02.03.2024 - Ne așteapta temperaturi mai rdicate decat cele normale pentru aceasta perioada, dar in același timp ne putem aștepta și la ploi, potrivit meteorologilor. Spre exemplu, la noapte, cerul va fi variabil in regiunile vestice si mai mult noros in restul teritoriului. Va ploua slab, local in Moldova, Muntenia,…

Soare și nori, dar fara ploi: Ce temperaturi ne așteapta astazi in Moldova, conform meteorologilor

07:15, 22.02.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul parțial noros spre dupa-amiaza. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar acesta este un detaliu semnificativ al prognozei meteo pentru ziua de astazi.

Schimbari bruste de vreme. Ce ne asteapta in prima parte a lunii martie

21:45, 18.02.2024 - Meteorologii de la AccuWeather au publicat prognoza pentru luna martie, iar vremea va fi destul de ciudata. In februarie am avut zile veritabile de primavara, cu temperaturi care au trecut de 20 de grade, dar in martie vremea va fi mai rece.In "prima luna" de primavara, maximele vor fi de 17 grade si…

Ploi și lapovița in acest weekend. De luni insa, un val de aer tropical va aduce temperaturi neobișnuite pentru aceasta perioada

09:05, 02.02.2024 - Ultima luna de iarna a inceput cu vreme de primavara. In unele zone s-au inregistrat chiar și 15 grade Celsius. Meteorologii anunța insa ca in acest weekend tabloul se schimba. Vor fi ploi, ninsori și lapovița in aproape toata țara. La inceputul saptamanii urmatoare insa, un aer tropical va aduce in…

Meteorologii ne aduc vești bune: O zi insorita și temperaturi agreabile ne așteapta

07:18, 01.02.2024 - Meteorologia in Moldova astazi indica o zi predominant insorita, cu o tendința spre cer senin pe parcursul intregii zile. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, nu se așteapta precipitații, iar cea mai semnificativa caracteristica a prognozei este absența completa a șanselor de ploaie.


Ce parere ai despre aceasta stire?