Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O treime din cetățenii Uniunii Europene refuză vaccinarea momentan: Scepticismul faţă de imunizarea anti-Covid rămâne răspândit în UE

Publicat:

O treime din cetațenii refuza vaccinarea momentan: Scepticismul fata de imunizarea anti-Covid ramane raspandit in UE O treime din cetațenii refuza vaccinarea momentan: Scepticismul fata de imunizarea anti-Covid ramane raspandit in UE Potrivit unei declaratii facute, in cursul zilei de luni, de un inalt oficial european cu referire la un sondaj realizat la nivelul Uniunii, scepticismul fata de vaccinarea impotriva noului coronavirus ramane raspandit...

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Va mai amintiți de Octavian Jurma? Candideaza și el

13:31, 19.03.2024 - Octavian Jurma, specialistul vocal din vremea pandemiei de Covid-19, iși anunța candidatura la alegerile europarlamentare ca independent, „dar nu singur”.  „Scopul meu este simplu. Sa obțin sprijinul Uniunii Europene pentru a menține accesul romanilor la servicii esențiale in urmatoarele domenii: sanatate,…

Bulgaria deschide porțile Schengen pentru ruși: un atac la securitatea Europei

21:01, 17.03.2024 - Bulgaria a luat o decizie ingrijoratoare care amenința sa submineze principiile și valorile spațiului Schengen. De la 1 aprilie, statul european va incepe sa elibereze vize Schengen pentru cetațenii ruși, deschizand astfel calea pentru intrarea necontrolata a acestora in Europa. Aceasta mișcare brusca…

(VIDEO)Ce știe Kelemen Hunor. Ciuca și Ciolacu, obligați sa se ințeleaga

23:45, 12.03.2024 - Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca seful statului, Klaus Iohannis, ar tine impreuna PNL si PSD in alianta, pentru ca „are nevoie de sprjinul Guvernului, de sprijinul coalitiei de guvernare pentru a avea o sustinere consistenta pentru ceea ce doreste sa faca mai departe”. „Ok, am inteles,…

Institutul National de Sanatate Publica face apel la vaccinarea copiilor. "Este cea mai sigura metoda pentru a va proteja copiii"

20:21, 05.03.2024 - Institutul National de Sanatate Publica face un nou apel la vaccinarea copiilor. Imunizarea prin vaccinare este cea mai sigura metoda de protejare a copiilor, transmit specialiștii. Rujeola, difteria și tetanosul sunt doar 3 dintre cele 11 boli infecțioase pentru care vaccinul este gratuit in Romania,…

Acte necesare pentru pașaport - Ghid pentru obținerea documentului in 2024

08:46, 29.02.2024 - Cetațenii romani pot calatori doar cu buletinul in statele membre ale Uniunii Europene, Spațiului Schengen și Spațiului Economic European, plus alte țari precum Albania, Andorra, Republica Moldova, Monaco, Muntenegru, San Marino și Serbia. Pentru Marea Britanie, dupa Brexit, romanii au nevoie de pașaport.…

Procesul statului roman cu Pfizer. Rafila: S-a finalizat procedura de selectie a companiei care sa reprezinte Romania la Bruxelles

12:56, 15.02.2024 - ”Guvernul Romaniei a aprobat ca Ministerul Finantelor sa reprezinte statul roman in acest litigiu commercial si in alte litigii. Din cate stiu, s-a finalizat procedura de alegere de selectie a companiei care sa reprezinte statul roman la Bruxelles, in acest proces, asa ca suntem pe drumul cel bun. Important…

Ministrul Sanatații, despre refuzul vaccinurilor: „Epidemia de rujeola face victime in continuare, lumea nu ințelege”

23:35, 11.02.2024 - Nu am avut apetența deosebita in Romania pentru vaccinare antigripala. La noi au fost 1,5 milioane de doze administrate, anul asta ceva mai puțin, nu sunt suficiente ca sa oprești transmiterea gripei. Alte țari au avut mult mai mult, acolo oamenii incearca sa protejeze categoriile cele mai expuse.Numarul…

Ce este Directiva micului-dejun – noua reglementare a Uniunii Europene. Statele membre, obligate sa-și hraneasca cetațenii sanatos

07:00, 07.02.2024 - Noi standarde de comercializare pentru produse asociate cu prima masa a zilei, adica pentru miere, gem și sucuri de fructe, au fost revizuite de oficialitațile Uniunii Europene. Astfel, sucurile de fructe și gemurile vor trebui sa aiba mai mult fruct, iar mierea sa fie corect etichetata.


Ce parere ai despre aceasta stire?