Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O româncă, fostă profesoară, a „croșetat” o afacere de succes în Italia

Publicat:

, fosta profesoara, a reușit sa devina antreprenor in Italia. Romanca vinde modelele sale unice pe Reverly, o platforma internaționala dedicata pasionaților de activitați manuale.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz ingrozitor in Italia. O romanca a fost gasita moarta in casa. Care ar fi cauza decesului

10:10, 03.05.2024 - O romanca și-a gasit sfarșitul cu cateva zile inainte de Paște, in Italia. Aceasta a fost gasita moarta intr-o locuința in care mai stateau și alte persoane, venite in vizita. Polițiștii au efectuat cercetari la fața locului, pentru a afla care ar fi cauza decesului.

E oficial, Sorina, fosta iubita a lui Nicolae Guța, revine in lumea manelelor! Cine sunt cei care au tras-o in jos cand artista avea succes

23:00, 22.04.2024 - Sonia Ferrari, nepoata Sorinei Guța, a facut declarații exclusive despre revenirea artistei in lumea manelelor, dar și despre starea de sanatate și procedurile medicale pe care acesta urmeaza sa le faca. Cine sunt persoanele care au tras-o in jos pe celebra cantareața.

Caz ingrozitor in Italia. O romanca este acuzata de omor, dupa ce a lovit cu mașina un marocan

23:05, 14.03.2024 - O romanca are probleme grave cu legea in Italia. Risca mulți ani de inchisoare, caci este acuzata de omor. Femeia a lovit mortal un marocan, in timp ce se afla la volanul mașinii sale. Barbatul a suferit rani foarte grave, care i-au fost fatale.

Badanta romanca in Italia, acuzata de dispariția și moartea unei batrane. Ce acuzații ii aduce fiica varstnicei: „Nu este posibil...”

11:30, 14.03.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Torino, Italia! O badanda romanca in Italia este acuzata de dispariția și moartea unei batrane. Iata ce acuzații ii aduce fiica varstnicei in varsta de 78 de ani!

Box: pugiliștii Loredana Marin si Robert Jitaru au obtinut victorii in primele lor meciuri din turneul preolimpic de la Busto Arsizio

04:20, 06.03.2024 - Loredana Marin si Robert Jitaru au obtinut victorii, marti, in primele lor meciuri din turneul preolimpic de la Busto Arsizio (Italia), in timp ce Marcel Nistreanu a pierdut. Loredana Andreea Marin a invins-o pe ghaneza Anatu Mohammed prin KO tehnic in prima repriza, in runda inaugurala a cat. 60…

O romanca a fost aruncata din mașina și lovita in mod brutal, in Italia. Tanara de 24 de ani a ajuns la spital

16:45, 28.02.2024 - O tanara de 24 de ani a trecut prin momente cumplite dupa ce a fost aruncata dintr-o mașina, apoi batuta cu bestialitate. Totul s-a intamplat pe o strada principala din Marina di Carrara, Italia, iar martorii au chemat autoriațile pentru a o salva.

PROIECT INTERACTIV Activitați de succes in cadrul proiectului “Școala increderii” la Colegiul “Eminescu”

10:16, 28.02.2024 - Unul dintre cele mai prestigioase colegii din județul Satu Mare, și anume "Mihai Eminescu" este implicat in proiectul național "Școala increderii". Profesoara și formatorul Mihaela Romaniuc este cea care s-a implicat in activitațile programului inițiat și coordonat de “Transylvania College” din Cluj-…

O prostituata romanca a ridicat un imperiu imobiliar in Italia. Autoritațile i-au confiscat bunuri de 3,4 milioane de euro, printre care si o biserica

12:30, 27.02.2024 - Caz șocant de evaziune fiscala și spalare de bani in Italia. O prostituata romanca a ridicat un imperiu imobiliar. Autoritațile i-au confiscat bunuri in valoare de 3,4 milioane de euro, inclusiv o cladire de biserica.


Ce parere ai despre aceasta stire?