Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

E oficial, Sorina, fosta iubită a lui Nicolae Guță, revine în lumea manelelor! Cine sunt cei care au tras-o în jos când artista avea succes

Publicat:

, nepoata Sorinei Guța, a facut declarații exclusive despre revenirea artistei in lumea manelelor, dar și despre starea de sanatate și procedurile medicale pe care acesta urmeaza sa le faca. Cine sunt persoanele care au tras-o in jos pe celebra cantareața.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marcel Ciolacu anunța oficial decizia de a merge cu Gabriela Firea in alegerile pentru București: "Este soluția corecta"

11:45, 23.04.2024 - Iata mesajul publicat de Marcel Ciolacu:"Decizia ca PSD și PNL sa mearga cu proprii candidați la Primaria Capitalei a fost dificila, dar este soluția corecta pentru bucureștenii condamnați de patru ani la frig, mizerie, poluare și trafic blocat care, in loc de soluții, aveau de ales acum doar intre…

Rusia nu are capacitatea sa lanseze o ofensiva majora de succes in viitorul apropiat, spune un oficial NATO

15:55, 05.04.2024 - NATO considera, pe baza informațiilor obținute, ca este puțin probabil ca Rusia sa lanseze o ofensiva pe scara larga in viitorul apropiat, relateaza European Pravda citand un oficial NATO care a vorbit sub condiția anonimatului, potrivit Sky News.

Cu cine l-a inlocuit Madalina pe Nicolae Guța! Fosta iubita, cunoscuta și ”Beyonce de Romania” a uitat de manelist! / FOTO

21:15, 29.03.2024 - Liviu Guța și Madalina au trait o frumoasa poveste de dragoste, iar ea i-a calcat pe urme manelistului. Insa, relația lor a luat sfarșit, iar acum se pare ca cea numita ”Beyonce de Romania” are un nou iubit! Iata cu cine l-a inlocuit pe Nicolae Guța!

Cum arata actuala iubita a lui Nicolae Guța. Ea este femeia care l-a facut sa uite de Narcisa Balaban sau Sorina / FOTO

11:31, 06.03.2024 - Nicolae Guța iubește din nou! Cunoscutul manelist este mai fericit ca niciodata in brațele noii sale partenere. Iata cine este femeia care l-a facut pe interpretul de muzica de petrecere sa uite de Narcisa Balaban sau Sorina!

Teodosie cheama lumea la rugaciune colectiva pentru a ajunge mitropolit. Ce a transmis oficial

10:35, 25.02.2024 - Arhiepiscopia Tomisului revine cu precizari, dupa ce un ordin al Protoieriei 1 Constanța anunța ca se instituie trei zile de post „pentru implinirea dorinței poporului de a fi recunoscuta mitropolia Tomisului”. Credincioșii ar fi fost chemați sa se roage pentru „pace și descoperirea adevarului”.

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.

Nunta mare in familia lui Nicolae Guța! Cerere in casatorie surprinzatoare, cu un inel rar: ”Sunt doar 50 la numar in toata lumea”

10:11, 19.02.2024 - Se anunța nunta mare in familia lui Nicolae Guța, asta pentru ca nepoata sa, Sonia Ferrari, a fost ceruta de soție cu un inel extrem de rar. In exclusivitate pentru Spynews.ro, ea face declarații despre barbatul care i-a pus marea intrebare. Cine e el și cu se ocupa, dar și cum a cucerit-o. Ce spune…

Oficial: Valentin Vrabie revine in functia de primar al Medgidiei

12:50, 09.02.2024 - Valentin Vrabie revine in functia de primar al Medgidiei, incepand de astazi, 9 februarie 2024, conform reprezentantiilor Institutiei Prefectului Judetul Constanta Conform acestora, in urma deciziei de suspendare a hotararii, edilul revine in functie prin efectul legii, fara a fi nevoie sa fie emis…


Ce parere ai despre aceasta stire?