Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O mireasă a aflat că a fost înșelată chiar cu domnișoara de onoare! Cum a reacționat în ziua nunții

Publicat:

O mireasa a vazut cum este sa traiasca umilința suprema, chiar in ziua nunții sale. Ceea ce ar fi trebuit sa fie cea mai frumoasa zi din viața ei, s-a transformat intr-un adevarat coșmar. In timp ce se indrepta spre altar, ea a aflat ca soțul o inșala...și nu cu oricine: chiar cu una dintre domnișoarele de onoare!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șocul unei mirese in ziua nunții. Cum i-a prins pe soacra și pe mire: a fost dezgustata

15:50, 21.04.2024 - O mireasa a avut șocul vieții sale in ziua nunții. Femeia a ramas dezgustata și aproape a anulat evenimentul dupa ce și-a gasit mirele și soacra impreuna, in baie. Ce faceau cei doi? O mireasa a avut șocul vieții sale in ziua nunții Georgie Mitchell, gazda podcastului Unfiltered Bride, a facut publica…

Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. Elena, dezvaluiri dureroase despre trecut. Cum a reacționat Valentin

15:20, 03.04.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 3 aprilie 2024 Simona Gherghe i-a invitat pe Elena și pe Valentin sa meraga alaturi de ea intr-un loc retras, departe de ochii celorlalți concurenți. Motivul a fost difuzarea unui material sensibil cu fata.

Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Antonia, surprinsa in timp ce interacționa cu Valentin. Cum a reacționat Cristian

15:00, 01.04.2024 - Cristian i-a atras atenția Antoniei cu privire la interacțiunile sale cu Valentin, fostul ei iubit. In emisia live de Mireasa de pe 1 aprilie 2024 au fost difuzate imagini cu dialogul dintre Cristian și Antonia.

Mireasa sezon 5. Ce foști concurenți de la Mireasa au fost alaturi de Aron in ziua nunții cu Gabriela: „Va mulțumim din suflet”

14:45, 24.03.2024 - Aron de la Mireasa și soția lui, Gabriela, au sarbatorit alaturi de foștii concurenți din sezonul 5. Mai multe cupluri formate in emsiune le-au fost alaturi intr-unul dintre cele mai importante momente.

Mireasa. Direct din culise. Concurenții, surpriza muzicala pentru iubitele lor. Cum au reacționat fetele din casa: "Ce frumos!" / VIDEO

14:15, 14.02.2024 - Astazi, de Valentine's Day, concurentele din casa Mireasa au fost invitate la balcon pentru a se bucura de surpriza oferita de baieți cu cazia sarbatoririi iubirii. Raluca a fost complicea concurenților care au dorit sa iși surprinda iubitele in aceasta zi speciala pentru indragostiți. 

Mireasa și domnișoara de onoare au ajuns la cuțite in ziua nunții. Ce a descoperit la cea care ii era prietena

17:55, 10.02.2024 - O situație nefericita a avut loc la o nunta, unde o domnișoara de onoare a fost pusa intr-o lumina negativa și jignitoare de catre propria prietena, mireasa. Un incident care a adus tensiuni neașteptate intre cele doua a culminat cu o ruptura aparent definitiva. Ce gest a dus la distrugerea relației…

Mireasa sezonul 9, 7 februarie 2024. Cum a reacționat Albert cand a vazut imagini cu Antonia și Valentin ținandu-se de mana

15:00, 07.02.2024 - Situație incurcata pentru unii dintre concurenții sezonului 9 Mireasa! Triunghiul Antonia-Albert-Andrada pare ca este pe cale sa se extinda. Laura spune ca a observat priviri insistente din partea Antoniei catre Cristian, iar Albert a vazut ca Valentin și Antonia s-au ținut de mana la petrecere.


Ce parere ai despre aceasta stire?