Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O bombă din Al Doilea Război Mondial a explodat în München . Patru persoane au fost rănite

Publicat:

Patru persoane au fost ranite miercuri in Munchen, dupa ce o bomba aeriana de 250 de kilograme din timpul celui de- a fost detonata in timpul unor lucrari de constructie, informeaza dpa.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un pompier aflat in timpul liber a oprit, și cu ajutorul altor persoane, un incendiu

11:35, 04.05.2024 - Un pompier sucevean care se afla in timpul liber a reușit, și cu ajutorul altor cetațeni, sa opreasca un incendiu la o locuința din Dragoiești.Plutonierul adjutant Adrian Cucu a fost dat exemplu de cei de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgența, iar povestea sa o aveți mai ...

Noapte „incendiara”, la Paris. 4 persoane au murit și alte 4 au fost ranite

17:11, 30.04.2024 - Totul dupa ce locuințele le-au fost cuprinse de incendii Sursa articolului: Noapte „incendiara", la Paris. 4 persoane au murit și alte 4 au fost ranite Credit autor: Realitatea De Mures. Source

Masacru in timpul unei petreceri: Doua persoane au fost ucise si alte opt ranite cu focuri de arma, la Memphis / VIDEO

09:36, 21.04.2024 - Doua persoane au fost ucise si alte opt ranite cu focuri de arma in timpul unei petreceri de cartier in orasul Memphis din statul american Tennessee (sud-est), transmit duminica AFP si Reuters, citand un anunt al politiei locale.

Razboi in Ucraina, ziua 771. Patru persoane au fost ucise in urma unui atac asupra orasului Harkov

08:50, 04.04.2024 - Forțele ruse au atacat orașul Harkov cu drone in noaptea de joi. Cel puțin patru persoane au murit, iar alte zece au fost ranite, relateaza ukrinform.net. „Patru persoane au murit, cel puțin 10 au fost ranite. Blocurile de locuințe și casele dintr-o zona privata au fost deteriorate”, a scris pe Telegram,…

Trei persoane au fost ranite in Capitala, dupa un accident in care a fost implicata o ambulanta SMURD

19:50, 31.03.2024 - O ambulanta SMURD a fost implicata duminica intr-un accident rutier, produs la intersectia Sos Panduri/Calea 13 Septembrie din Bucuresti, in urma evenimentului trei persoane fiind ranite si transportate la spital, anunta Brigada Rutiera.

Patru persoane au murit, iar alte 30 sunt ranite in urma unui accident care s-a produs in timpul unui raliu in Ungaria

18:40, 24.03.2024 - Patru persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite in urma unui accident auto ce a avut loc la un raliu in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil.

Trei persoane ranite de un panou in timpul unui spectacol la Teatrul German din Timisoara

08:45, 05.02.2024 - Incident duminica seara la Teatrul German din Timișoara, unde un panou din lemn folosit ca decor la un spectacol a cazut și a ranit o... The post Trei persoane ranite de un panou in timpul unui spectacol la Teatrul German din Timisoara appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Timisoara: Mai multe persoane ranite de un panou de decor care a cazut in timpul unui spectacol, la Teatrul German

00:20, 05.02.2024 - O femeie a fost transportata la spital, dupa ce a fost ranita duminica seara, de un panou din lemn care facea parte dintr-un decor, la Teatrul German de Stat din Timisoara, si a cazut peste victima, in timpul unui spectacol.


Ce parere ai despre aceasta stire?