Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu le pasă decât de europarlamentare. Nu e pusă pe ordinea de zi, Schengen nu există!

Publicat:

In privința aderarii Romaniei la Schengen, Eugen Tomac se arata convins ca acest lucru nu se va intampla in 2023  și poate chiar nici in 2024. Ii intereseaza europarlamentarele, n-au niciun apetit pentru Schengen, spune europarlamentarul. „Legat de chestiunea Schengen nu pot sa nu va spun ca aceasta satisfacție, Guvernul spune dupa 10 luni exact ceea ce spun din 9 decembrie anul trecut, și anume, ca Romania in 2023 și in 2024 din pacate nu va intra in Spațiul Schengen pentru ca nu vrea Austria, pentru ca Olanda nu și-a clarificat inca poziția cu privire la Bulgaria, a explicat Tomac la un post…

Citeste articolul mai departe pe cotidianul.ro…  

Sursa articol: cotidianul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Comisia Europeana da in judecata Bulgaria: Situație tensionata in Europa

10:35, 26.04.2024 - Comisia Europeana este pe punctul de a depune o plangere la Curtea de Justiție a Uniunii Europene pentru faptul ca Bulgaria nu respecta legislația in domeniul achizițiilor publice. Acest lucru reiese din pachetul de sancțiuni din aprilie pentru neindeplinirea angajamentelor care decurg din aderarea…

Miliardari ruși apropiați de Putin, scoși de pe lista celor sancționați dupa invadarea Ucrainei

20:15, 10.04.2024 - Doi oameni de afaceri rusi au fost scoși de pe lista persoanelor sanctionate de Uniunea Europeana din cauza invaziei Rusiei in Ucraina. Doi miliardari ruși au fost scoși de pe lista persoanelor sancționate de UE, in urma unei decizii luate de Tribunalul General al Uniunii Europene. Magistrații au anulat…

Ce crede mediul de afaceri din Austria despre extinderea Spațiului Schengen. Camera Economica Federala a Austriei: “Romania și Bulgaria sunt parteneri economici importanți; companiile noastre sunt al doilea cel mai mare investitor strain in ambele țari”

14:05, 05.04.2024 - George Forcoș (www.b1tv.ro) Guvernul de la Viena continua sa se opuna aderarii depline a Romaniei și Bulgariei la Spațiul Schengen, așa cum a anunțat recent ministrul austriac de Interne, Gerhard Karner. Intr-o conferința de presa cu omologul roman, Catalin Predoiu, Karner a spus ca „ar fi gresit” sa…

Eșec total la negocierile duse de Iohannis și Ciolacu. Romania ramane in afara Schengen pe termen nedeterminat

16:45, 07.03.2024 - Oficialii romani, in frunte cu președintele Iohannis și premierul Ciolacu, au eșuat in a-l convinge pe cancelarul Austriei sa accepte Romania in Schengen, deși negocierile s-au purtat la București iar oficialii romani au avut susținerea Comisiei Europene și a PPE – grup politic european din care face…

Comisia Europeana baga in faliment orașele din Romania

17:00, 29.02.2024 - Guvernul a fost condamnat de Curtea de Justiție a Uniunii Europene sa plateasca peste doua milioane de euro penalitați și sume forfetare Comisiei Europene pentru nerespectarea ordinului de inchidere a tuturor celor 68 de depozite neconforme de deșeuri din țara. Banii vor fi recuperați din bugetele orașelor…

Bomba juridica. Fostul președinte al Ucrainei caștiga impotriva Consiliului UE

13:10, 25.02.2024 - Consiliul UE a fost obligat de Curtea de Justiție a Uniunii Europene sa-i plateasca cheltuieli de judecata fostului președinte pro-rus al Ucrainei, Viktor Fedorovici Ianukovici, și sa anuleze decizia de sancționare a acestuia. Fostul președinte a invocat, in apararea sa, articolul 263 din TFUE, care…

Frankfurt va fi sediul Autoritații UE pentru combaterea spalarii banilor

22:10, 23.02.2024 - Frankfurt a fost ales de Parlamentul European și de Consiliu drept sediul AMLA, noul agent de implicare a UE in lupta impotriva spalarii banilor și finanțarii terorismului. Printr-un vot comun, europarlamentarii și ambasadorii UE au hotarat ca Frankfurt sa gazduiasca agentul central al UE in lupta impotriva…

Directiva bomba a UE: O parte din romanii care s-au imbolnavit de cancer pot cere despagubiri

08:05, 22.02.2024 - Parlamentul European și Consiliul Uniunii Europene au aprobat o noua directiva privind calitatea aerului, care aduce imbunatațiri semnificative pentru cetațeni, inclusiv dreptul de a solicita despagubiri in cazul imbolnavirilor cauzate de poluare. Astfel, romanii vor putea si ei sa solicit daune autoritatilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?