Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noul Jeep Grand Cherokee SRT – etalonul american (video)

Publicat:

Americanii de la Jeep se pot lauda cu un SUV al superlativelor. SRT dispune de calitațile native ale mașinilor de performanța. Dezvolta 468 CP și atinge 100 km/h in fix 5 secunde.

Citeste articolul mai departe pe Autopassione.ro…  

Sursa articol: Autopassione.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cinci beneficii uimitoare ale supei pe care americanii o numesc „bulion de oase”. Ce se intampla daca o consumam zilnic

14:35, 26.04.2024 - Nu e un secret ca supa preparata din oase ne face sa ne simțim mai bine atunci cand suntem bolnavi. Acest preparat simplu e indicat insa nu doar atunci cand ne simțim rau. Dieteticienii o recomanda ca parte a meniului obișnuit, datorita multiplelor sale beneficii asupra organismului.

Razboi in Ucraina, ziua 780. Pilotii de vanatoare ucraineni, pregatiti in Franta. China ajuta Rusia sa realizeze ''cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica'' (oficial american)

06:55, 13.04.2024 - China ajuta Rusia sa realizeze "cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica si intr-un ritm mai crescut decat credeam ca este posibil" la inceputul razboiului din Ucraina, a avertizat vineri un inalt oficial american, relateaza AFP.Statele Unite incurajeaza Beijingul sa joace in schimb…

Ambasada SUA la Paris avertizeaza asupra amenințarii cu atacuri teroriste in Franța. Americanii prevenisera și Rusia

11:20, 26.03.2024 - Dupa atacul terorist din Rusia, ambasada SUA in Franța avertizeaza asupra unei amenințari mari de acte teroriste in aceasta țara. Americanii au dat același avertisment cu cateva saptamani inainte de atentatul sangeros din sala de concerte din suburbiile Moscovei.

Ce presupune un atac nuclear Rusia vs. SUA. Planeta devastata: zeci de milioane de morti, orase sterse de pe suprafata Pamantului (VIDEO)

09:40, 16.03.2024 - Americanii au luat in calcul ca Rusia ar putea folosi o arma nucleara tactica in Ucraina, astfel ca s-au pregatit „riguros” pentru un asemenea scenariu. O confruntare intre cele doua superputeri in care ar fi folosite armele nucleare ar putea duce la moartea a cel puțin 85 de milioane de oameni doar…

Directorul CIA s-a intalnit cu directorul serviciilor secrete israeliene

06:45, 10.03.2024 - Directorul CIA, Bill Burns, s-a intalnit cu David Barnea, directorul agenției de informații Mossad din Israel. Intalnirea a avut loc vineri in Iordania. Americanii incearca sa obțina un acord intre Israel și Hamas.

„Cand ceva nu ajunge, adaugam noi!” Microinvest susține investițiile in noul sezon agricol

15:15, 26.02.2024 - Agricultorii știu, ca sa ai un an bun și o roada frumoasa e nevoie de multa munca, tehnica buna și, desigur, finanțare. Microinvest e gata sa-ți susțina investițiile in noul sezon. Dezvolta-ți afacerea cu un credit de pana la 8 000 000 lei și incepe anul agricol cu spor.

Barcelona, in a doua „era Laporta”: transferuri ratate și probleme financiare » Datorii estimate la 552 de milioane de de euro!

11:40, 19.02.2024 - Vestea intoarcerii lui Joan Laporta in 2021 la conducerea FC Barcelona a fost inițial bine primita de catre fani, dar s-a transformat repede intr-o dezamagire. Problemele de ordin sportiv și financiar au continuat la clubul catalan și dupa venirea sa.  Americanii de la Forbes au analizat in detaliu…


Ce parere ai despre aceasta stire?