Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nigeria: cel puţin 20 de elevi au murit în urma unei epidemii de meningită

Publicat:

Nigeria - Cel putin 20 de elevi nigerieni au murit in urma unei epidemii de meningita, informeaza .

Potrivit ultimelor informații, un numar de cel putin 20 de elevi nigerieni de la un internat au murit, in urma unei presupuse epidemii de meningita in statul Yobe.

Comisarul pentru educatie al statului a declarat ca alte sute de elevi au fost infectati si internati la spitale in ultimele saptamani.

Acesta a afirmat ca oficialii fac eforturi sa controleze epidemia la sase scoli generale din orasul Potiskum.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel puțin 21 de persoane au murit și 69 au fost ranite dupa ce o școala s-a prabușit, in Nigeria VIDEO

11:55, 13.07.2024 - Minimum 21 de persoane, in mare parte elevi, au murit, iar 69 s-au ales cu rani vineri, 13 iulie, in centrul Nigeriei, unde o instituție de invațamant s-a prabușit in timpul examenelor, au anunțat Crucea Roșie și martori, relateaza AFP, conform Agerpres.

Autocar cu zeci de elevi, implicat intr-un grav accident in județul Valcea. Un tanar de 22 de ani a murit

09:20, 15.06.2024 - Un autocar plin cu elevi a fost implicat, sambata, intr-un accident rutier pe DN 67, in judetul Valcea. S-a ciocnit cu un autoturism, soferul acestuia fiind declarat decedat. Trei copii si soferul autocarului au fost transportati la spital.

Zeci de tornade au facut prapad in SUA. Cel puțin 15 oameni au murit

09:01, 27.05.2024 - Cel putin 15 persoane au murit in sudul SUA, potrivit autoritatilor citate de media, dupa trecerea unor tornade puternice care au lovit statele Texas, Oklahoma si Arkansas in cursul noptii de sambata spre duminica, noteaza AFP, citata de Agerpres.

Acoperișul unei cladiri s-a surpat intr-o zona frecventata de mulți turiști pe Insula Mallorca. Cel puțin 4 oameni au murit

01:15, 24.05.2024 - Cel putin patru persoane au murit, iar cel puțin 12 au fost ranite dupa ce un acoperis s-a surpat intr-un imobil cu doua etaje pe Insula spaniola Mallorca, anunta joi salvatorii, relateaza AFP, preluat de News.ro.

O scena s-a prabușit in timpul unui miting de campanie electorala. Cel puțin cinci persoane au murit

11:21, 23.05.2024 -  In afara de cei cinci morti, aproximativ 50 de persoane au fost ranite, a declarat reporterilor guvernatorul Samuel Garcia, in timp ce directorul institutului de securitate sociala din Mexic a scris pe retelele sociale ca zeci de persoane erau tratate la clinicile locale.Cel putin cinci persoane au…

Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac cu cuțitul intr-o școala primara din China

20:10, 20.05.2024 - Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac produs intr-o școala primara din China. De asemenea, mai multe alte persoane sunt ranite. Autoritațile nu au spus daca printre victime sunt elevi.

Cel puțin 16 persoane au murit in Peru dupa ce un autocar s-a rasturnat intr-o prapastie

16:35, 15.05.2024 - Autobuzul cu etaj, care facea legatura intre capitala Lima si Ayacucho, a cazut, marți dimineața, intr-o prapastia adanca de o suta de metri din zona muntoasa in sud-estul Peru si a aterizat pe acoperisul sau, relateaza RFI, AFP și Agerpres. In autocar se aflau in momentul producerii accidentului aproximativ…

UNRWA: Mai mulți copii au murit in Gaza in șase luni decat in ​​patru ani in toate conflictele din lume

06:16, 28.04.2024 - Comisarul general al agenției, Philip Lazzarini, a amintit ca, potrivit Ministerului Palestinian al Sanatații, 13 mii de copii au devenit victime ale conflictului palestino-israelian in șase luni.


Ce parere ai despre aceasta stire?