Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel puțin două persoane au murit în urma unui atac cu cuțitul într-o școală primară din China

Publicat:
Cel puțin două persoane au murit în urma unui atac cu cuțitul într-o școală primară din China

Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac produs intr-o școala primara din China. De asemenea, mai multe alte persoane sunt ranite. Autoritațile nu au spus daca printre victime sunt elevi.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol si foto: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident rutier grav in Bihor. Trei oameni au murit in urma impactului

09:11, 28.05.2024 - Cum s-a intamplat tragicul accident Tragedia s-a produs in jurul orei 8:00, cand autoturismul a intrat in coliziune frontala cu un camion. Impactul a fost atat de puternic incat mașina a fost proiectata in afara parții carosabile, ajungand pe un camp din apropiere. In ciuda eforturilor medicilor de…

Doi morți și mai mulți raniți dupa un atac cu cuțitul la o școala primara din China

14:20, 20.05.2024 - Doua persoane au fost ucise si alte zece ranite in urma unui atac cu cutitul produs luni la orele pranzului la o scoala primara din orasul Guixi din provincia Jiangxi, in estul Chinei, scrie AGERPRES.

Doua persoane au fost ucise, iar alte zece ranite intr-un atac cu cuțitul la o școala primara din China

14:00, 20.05.2024 - Doua persoane au fost ucise și alte 10 au fost ranite intr-un atac cu cuțitul la o școala primara din provincia Jiangxi, din sudul Chinei, a anunțat poliția. Nu este clar deocamdata daca printre victime se numara și copii.

Doi morti si zece raniti dupa un atac cu cutitul la o scoala primara din China

13:45, 20.05.2024 - Doua persoane au fost ucise si alte zece ranite in urma unui atac cu cutitul, produs luni, la orele pranzului, la o scoala primara din orasul Guixi din provincia Jiangxi, in estul Chinei, au anuntat autoritatile locale, citate de Xinhua.

Atac cu cuțitul la o școala din China - Cel puțin doua persoane au murit

13:20, 20.05.2024 - Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac produs intr-o școala primara din China. De asemenea, mai multe alte persoane sunt ranite. Autoritațile nu au spus daca printre victime sunt elevi.Incidentul a avut loc luni in orașul Guixi.

Cel puțin 16 persoane au murit in Peru dupa ce un autocar s-a rasturnat intr-o prapastie

16:35, 15.05.2024 - Autobuzul cu etaj, care facea legatura intre capitala Lima si Ayacucho, a cazut, marți dimineața, intr-o prapastia adanca de o suta de metri din zona muntoasa in sud-estul Peru si a aterizat pe acoperisul sau, relateaza RFI, AFP și Agerpres. In autocar se aflau in momentul producerii accidentului aproximativ…

Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite intr-un accident de autobuz in Florida

22:25, 14.05.2024 - Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite, marți, intr-un accident de autobuz in Marion County, Florida, relateaza Sky News. Autoritațile au avertizat ca exista o „probabilitate mare” ca numarul morților sa creasca.

Mai multe persoane au murit și altele au fost ranite intr-un atac violent cu cuțitul dintr-un spital din China

11:40, 07.05.2024 - Cel putin doua persoane au fost ucise si alte 21 au fost ranite intr-un atac cu cutitul care a avut loc intr-un spital din provincia Yunnan, in sud-vestul Chinei, a anuntat marti presa de stat, citand surse oficiale, relateaza CNN.


Ce parere ai despre aceasta stire?