Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicolae Guță și-a tatuat numele pe față, dar a făcut o greșeală. Ce trebuia să scrie de fapt pe chipul manelistului

Publicat:

Nicolae Guța a implinit 52 de ani și a petrecut alaturi de familie, chiar daca in anii precedenți a preferat sa dea petreceri de neuitat alaturi de un mare numar de persoane. Manelistul a primit urari din partea apropiaților și a fanilor, care au observat ca acesta și-a tatuat greșit numele pe frunte. Nicolae Guța […] The post Nicolae Guța și-a tatuat numele pe fața, dar a facut o greșeala. Ce trebuia sa scrie de fapt pe chipul manelistului appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Alex Bodi și-a tatuat chipul Emei Uta pe abdomen. Cei doi indragostiți au plecat, din nou, intr-o vacanța de lux / VIDEO

10:50, 02.05.2024 - Dupa ce a cerut-o in casatorie, Alex Bodi a facut un nou gest de iubire pentru Ema Uta. Afaceristul și-a tatuat pe abdomen chipul femeii alaturi de care traiește o frumoasa poveste de dragoste de o buna perioada de timp.

Muller, atac virulent asupra arbitrajului: „Greșeala clara, trebuia dat penalty”

20:55, 10.04.2024 - Thomas Muller, atacantul german de la Bayern Munchen, simte ca echipele germane nu sunt arbitrate corect, dupa ce arbitrul partide Arsenal - Bayern Munchen 2-2, de marti, din sferturile Champions League nu a acordat un penalti pentru bavarezi. ...

Vladuța Lupau, gest de milioane din partea soțului! Adi Rus și-a tatuat chipul cantareței de muzica populara pe braț. FOTO

17:46, 10.04.2024 - Vladuța Lupau a aratat extrem de mandra tatuajul soțului ei pe contul personal de Instagram. Iata cum arata desenul cu chipul cantareței de muzica populara imprimat pe brațul lui Adi Rus!

Gestul emoționant facut de Adi Rus pentru Vladuța Lupau. Soțul artistei și-a tatuat chipul ei pe braț: „Cand ma gandesc...” / FOTO

13:05, 10.04.2024 - Adi Rus a facut un gest emoționant pentru Vladuța Lupau. Soțul artistei și-a tatuat chipul ei pe braț. Iata ce postare speciala a facut celebra cantareața prin intermediul rețelelor de socializare!

Cum se scrie corect ”taceți” sau ”taceți”. Greșeala facuta de mulți romani

22:50, 03.04.2024 - Limba romana este extrem de frumoasa, dar și complicata. Gramatica poate crea multe probleme nativilor mai ales in ceea ce privește forma unor cuvinte. Iata care este varianta corecta pentru verbul „a tacea”.

Xtra Night Show. Cum il descrie Cristina, actuala partenera, pe Nicolae Guța. Cum se ințelege femeia cu Mariana, mama primilor copii ai manelistului: "Lumea rea..." / VIDEO

01:00, 02.04.2024 - Invitata in platoul Xtra Night Show alaturi de tatal copiilor sai, Cristina, actuala partenera a lui Nicolae Guța l-a descris pe manelist. De asemenea, cantarețul a vorbit despre relație pe care o are soția lui cu Mariana, mama primilor sai copii.

De ce și-a tatuat Nicolae Guța pe frunte numele tatalui sau. Ce semnificație are: „S-a spus ca vreau sa ies in evidența”

14:15, 04.03.2024 - Nicolae Guța și-a tatuat in urma cu mai mulți ani numele tatalui sau. Manelistul a surprins pe toata lumea atunci cand a aparut, pentru prima data cu desenul pe piele de pe frunte. Unii l-au judecat, spunand ca nu a vrut sa faca altceva decat sa iasa in evidența.

Cum se scrie corect ”maieu” sau ”maiou”. Greșeala pe care o fac multe persoane

22:50, 25.02.2024 - Limba romana este armonioasa, dar poate fi și complicata pentru o parte dintre nativi. Anumite cuvinte sunt folosite in mod eronat, deoarece nu se cunoaște cuvantul corect. Pentru subtantivul „maieu”, care reprezinta un articol vestimentar, se mai utilizeaza inca o forma, care nu este la fel de corecta.


Ce parere ai despre aceasta stire?