Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Motorina se scumpeşte uşor mâine, după valul de ieftiniri: Ce se întâmplă cu benzina

Publicat:
Motorina se scumpeşte uşor mâine, după valul de ieftiniri: Ce se întâmplă cu benzina

Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 12 iunie. Astfel, dupa valul de scumpiri, prețul la motorina crește cu 2 bani, iar cel la benzina ramane neschimbat.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Benzina se ieftinește, dar motorina se scumpește in Moldova

12:26, 22.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat miercuri, 22 mai, noi prețuri maxime la produsele petroliere principale de tip standard, care vor fi valabile incepind cu 23 mai. Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va constitui 25,13 lei/litru (-3 bani), iar al motorinei fara…

Benzina se ieftineste, dupa valul de scumpiri constante: Cat va costa maine motorina

12:15, 02.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 3 mai. Astfel, prețul benzinei se ieftinește cu 15 bani, dupa valul de scumpiri constante. Și motorina va fi mai ieftina.

Benzina se scumpește, iar motorina se ieftinește: Cat vor costa maine carburanții și unde gasești cele mai mici prețuri

12:30, 25.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 26 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu doi bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu opt bani mai puțin.

Motorina, mai ieftina maine cu 8 bani. Ce se intampla cu benzina

12:20, 24.04.2024 - Prețul la benzina ramane neschimat maine, 25 aprilie, iar pentru un litru de motorina șoferii vor achita mai puțin. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți.

Scumpiri la benzina și ieftiniri la motorina: Ce prețuri anunța ANRE pentru maine la pompa

12:15, 18.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat prețurile la carburanți pentru maine, 19 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu 2 bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu noua bani mai puțin.

Ieftiniri ușoare la pompa, maine: Ce prețuri a afișat ANRE la benzina și motorina

12:35, 02.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 3 aprilie, prețuri mai mici la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu doi banuți mai puțin, iar pentru cel de motorina - cu 7 bani.

Benzina in Moldova se scumpește, iar motorina se ieftinește

12:05, 01.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat luni, 1 aprilie, noi prețuri maxime la produsele petroliere principale de tip standard, care vor fi valabile incepind cu 2 aprilie. Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va constitui 25,88 lei/litru (+4 bani), iar al motorinei fara…

Ieftiniri ușoare la pompa, maine: Cat vor scoate șoferii din buzunare pentru benzina și motorina

12:36, 18.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 19 martie, prețuri mai mici la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu doi banuți mai puțin, iar pentru cel de motorina - cu 4 bani.


Ce parere ai despre aceasta stire?