Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moțiune simplă, depusă în Parlament împotriva ministrului Educației, Ligia Deca

Publicat:

USR și Forța Dreptei au depus luni o moțiune simpla impotriva ministrului Educației, . „Nu a reușit sa implementeze nicio reforma in invațamantul romanesc și il menține intr-o stare dezastruoasa, confirmata recent PISA”, susțin semnatarii.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

USR cere comisie de ancheta in Parlament privind ''interventia'' ministrului Deca in subiectele de la Bacalaureat

19:00, 12.07.2024 - USR a anuntat vineri ca a depus o cerere prin care solicita constituirea unei comisii de ancheta in Parlament privind "interventia" ministrului Educatiei, Ligia Deca, in subiectele de la Bacalaureat.

Senator AUR cere demisia ministrului Educației din cauza rezultatelor de la Evaluarea Nationala

19:15, 05.07.2024 - Senatorul AUR Sorin Lavric ii cere demisia ministrului Educatiei, Ligia Deca, dupa Evaluarea Nationala, el aratand ca rezultatele din acest an arata ca proiectul de tara “Romania Educata” a fost doar o simpla butaforie, folosita de Klaus Iohannis pentru a pacali electoratul, conform News.ro.

Elevii romani au obtinut opt medalii la Olimpiada Europeana de Geografie. Reacția ministrului Educației

17:50, 03.07.2024 - Romania a obtinut doua medalii de aur, patru de argint si doua de bronz la cea de-a X-a editie a Olimpiadei Europene de Geografie, desfasurata in perioada 28 iunie - 4 iulie 2024 in Serbia, a anuntat miercuri ministrul Educatiei, Ligia Deca.

Corectarea lucrarilor de Bacalaureat, platita ca in Franța. Cat vor primi profesorii pentru fiecare lucrare

09:35, 24.06.2024 - Profesorii vor fi platiți cu sume mai generoase anul acesta pentru corectarea lucrarilor de la examenul de Bacalaureat, comparativ cu anii precedenți, a anunțat Ligia Deca, ministrul Educației. Profesorii vor fi platiți mult mai bine anul acesta Ligia Deca a comparat suma pe care profesorii care au…

Terapia simpla și eficienta impotriva diabetului de tip 2

12:31, 10.06.2024 - O terapie precoce cu insulina impotriva diabetului de tip 2 poate reduce riscurile de accident vascular cerebral, arata un studiu realizat de cercetatori din China pe parcursul a 24 de ani, asupra a peste 5.000 de pacienți.

OPINIA MINISTRULUI Educația nu se poate adapta suficient de rapid la schimbarile tehnologice

14:05, 12.05.2024 - Sistemul de educație din Romania „nu se poate adapta suficient de rapid” schimbarilor tehnologice, a afirmat ministra Educației, Ligia Deca, la un eveniment desfașurat, .... The post OPINIA MINISTRULUI Educația nu se poate adapta suficient de rapid la schimbarile tehnologice first appeared on Informatia…

A inceput Festivalul Internațional Zilelele Teatrului ”Matei Vișniec”  Suceava. Primarul Lungu: ”Teatrul este pe maini bune la Suceava și atata timp cat are garanția maestrului Vișniec sunt convins ca va merge pe drumul cel bun”

16:00, 11.05.2024 - Astazi in prezența unor invitați de marca in frunte cu dramaturgul Matei Vișniec și ministrul educației, Ligia Deca, a avut loc deschiderea Festivalului Internațional Zilele Teatrului ”Matei Vișniec” Suceava. Evenimentul s-a desfașurat in sala de spectacole a teatrului sucevean. Au transmis mesaje de…

Elevii romani, medaliați la Olimpiada Balcanica de Matematica. Mesajul ministrului Educației

12:25, 01.05.2024 - O medalie de aur, patru de argint si una de bronz au fost obtinute de elevii romani la Olimpiada Balcanica de Matematica, desfasurata zilele acestea la Varna.Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a salutat succesul elevilor romani. “Vesti grozave primite aseara din Bulgaria: o medalie de aur si locul I cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?