Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moment emoţionant la UNTOLD: DJ Don Diablo i-a dedicat o melodie Alexandrei

Publicat:

Un moment emotionant a avut loc in timpul concertului sustinut de DJ , la UNTOLD, in timpul noptii de sambata spre duminica, acesta dedicand o piesa Alexandrei, fata ucisa la Caracal. „Ne vei lipsi, nu vei fi uitata, oriunde ai fi", a fost mesajul rostit de pe scena , in timpul concertului sustinut de DJ , la UNTOLD. Pe ecranul principal al scenei a fost postata o poza cu Alexandra. Gestul DJ-ului suedez i-a emo (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gestul unui pompier in timpul lui liber. Ce a facut Marian cand a auzit un zgomot alarmant in fața casei sale

18:00, 26.04.2024 - Un pompier a facut un gest impresionnt in timpul sau liber, cand a auzit un zgomot in fața casei sale. Colegii de la Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta au spus povestea lui Marian, cae e salvator de 18 ani.

Benjamin Netanyahu promite sa amplifice atacurile impotriva Hama. Declaratiile vin in timpul mesajului video dedicat ajunului Pastilor evreiesti

05:00, 22.04.2024 - Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a avertizat ca Israelul isi va intensifica in curand atacurile impotriva gruparii palestiniene Hamas, informeaza Rador Radio Romania.Premierul Netanyahu a facut declaratiile in timpul mesajului video dedicat ajunului Pastilor evreiesti.

Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri”

11:10, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei.

VIDEO Moment emoționant la WTA Miami - A inceput sa planga dupa ce a caștigat meciul

11:10, 21.03.2024 - Shelby Rogers a obținut de-a lungul carierei victorii in fața mai multor nume importante din circuitul feminin, dar meciul caștigat in fața cehoaicei Linda Fruhvirtova a fost unul foarte special pentru americanca de 31 de ani.

Gestul neașteptat facut de iubitul Oanei Matache in fața tuturor. Camerele de filmat au surprins momentul. „Da, pe timpul meu!”

10:35, 06.03.2024 - Radu Siffredi și iubita lui, Oana Matache, participa impreuna la Power Couple, iar in editia de aseara, cei doi au facut o echipa pe cinste in timpul probelor. Gestul neașteptat al lui Radu Siffredi din ediția 14 Power Couple Romania, de pe 5 martie 2024, care le va schimba multora parerea despre el.In…

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa: ”Am gatit un meniu de șase feluri pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii”

12:30, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Unchiul și matușa fetiței de 9 ani, din Galați, reținuți pentru 24 de ore. Alexandra a murit dupa ce a fost chinuita de propria mama

09:20, 14.02.2024 - Informații de ultim moment in cazul fetiței de 9 ani, din Galați, care a murit dupa ce a fost batuta crunt de propria mama. Unchiul și matușa Alexandrei au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore. Iata pentru ce infracțiuni grave sunt acuzați!

Gestul lui Putin care a atras atenția in timpul interviului

12:05, 09.02.2024 - In timpul interviului, care a durat mai bine de doua ore, cu jurnalistul american Tucker Carlson, presedintele rus, Vladimir Putin, a fost vazut repetand un gest de mai multe ori. Liderul de la Kremlin are de 71 de ani și sanatatea lui a fost deseori subiect de discuții. Comentariile pe marginea imaginilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?