Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mirele a trăit cel mai mare șoc, chiar în fața altarului. Când și-a privit mireasa, a încremenit: „Cineva să-mi spună că nu văd bine!”

Publicat:

Un mire a avut parte de o sperietura pe cinste in fața altarului. In aplauzele invitaților, mireasa și-a facut apariția și a inceput sa pașeasca spre cel care avea sa-i devina soț. Cateva secunde mai tarziu, emoțiile barbatului s-au transformat in nedumerire. Ce facuse, in secret, mireasa?

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce mesaj a transmis Antonia de la Mireasa, sezonul 9. Ieri, concurenta a fost eliminata din competiție / FOTO

14:15, 27.04.2024 - In cursul zilei de ieri, iubita lui Cristian a fost eliminata din casa Mireasa, sezonul 9. Cu lacrimi in ochi, Antonia și iubitul ei și-au luat ramas-bun. Vizibil copleșiți de durere, cei doi au fost nevoiți sa se desparta dupa ce publicul a decis ca tanara sa iasa din competiție. 

Mireasa sezon 9, 18 aprilie 2024. Simona Gherghe, anunț important. Ce se va intampla in gala: „Dam un refresh acestui sezon”

17:10, 18.04.2024 - Simona Gherghe a promis o veste importanta atat pentru concurneții sezonului 9 cat și pentru telespectatori. La finalul emisiei live de pe 18 aprilie 2024, prezentatoarea Mireasa a venit cu anunțul important!

Mireasa, sezonul 4. Cum s-a pozat Ela dupa ce a ajuns de urgența la spital. Ce mesaj le-a transmis susținatorilor sai

15:46, 08.04.2024 - Ela, fosta concurenta din sezonul 4 Mireasa, și-a ingrijorat susținatorii dupa ce soțul ei a facut un anunț neașteptat. Petrica Nemeș a dat vestea ca partenera lui a ajuns de urgența la spital in urma cu mai bine de o saptamana. Iata ce mesaj a transmis tanara.

Doi foști concurenți de la Mireasa pentru fiul meu s-au casatorit. Primele imagini din cea mai importanta zi. Vor deveni și parinți peste cateva luni / FOTO

17:35, 27.03.2024 - S-au cunoscut in casa Mireasa pentru fiul meu, iar de atunci sunt de nedesparțit. Doi foști concurenți ai emisiunii matrimoniale sunt mai fericiți ca niciodata de cand formeaza un cuplu, iar de curand, s-au casatorit.

Mireasa sezonul 9, 18 martie 2024. Mama Laurei și-a vizitat fiica. Ce sfaturi i-a dat dupa ce doamna Daniela a blocat-o

15:40, 18.03.2024 - Mama și prietena din copilarie a Laurei au venit in casa Mireasa pentru a discuta cu tanara, la scurt timp dupa ce doamna Daniela a blocat-o astfel incat sa nu poata interacționa cu Cristian toata saptamana.

Mireasa sezon 9, 4 martie 2024. Ce i-a spus Dediș Elizei in pauza publicitara, dupa ce a aflat ca ea și Delia i-au intins o cursa

14:35, 04.03.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 4 martie 2024 Dediș a aflat cum Delia și Eliza au planuit sa-i intinda cursa din gala. De asemenea, au fost difuzate imagini cu reacția din pauza publicitara a baiatului, dupa ce a aflat ca a cazut in cursa.

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentin și Cristi. Ce a votat publicul

15:15, 23.02.2024 - Timp de o saptamana, publicul Mireasa a votat la cursa de eliminare la care s-au aflat Cristi și Valentin. Simona Gherghe a anunțat in gala de pe 23 februarie 2024 rezultatul cursei de eliminare.

Mireasa, sezon 6. Detaliul care i-a facut pe susținatori sa spuna ca Alex și Raluca sunt impreuna, deși toți ii credeau desparțiți

17:50, 21.02.2024 - Alex Unguranu și Raluca Preda nu au facut declarații concrete despre statusul casniciei lor. De cateva luni, fanii se intreaba daca mai sunt casatoriți, judecand dupa aparițiile lor din online. Deși pana acum balanța suspiciunilor susținatorilor inclina spre desparțire, un detaliu i-a facut acum sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?