Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa, sezon 5. Andreea Catrina a anunțat sexul bebelușului. Tânăra a dat vestea că este însărcinată chiar de Crăciun

Publicat:

, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a anunțat sexul bebelușului. Tanara și-a gasit marea iubire odata cu ieșirea din casa show-ului matrimonial, iar acum urmeaza sa aduca pe lume un copil.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Margot Robbie este insarcinata! Actrița din „Barbie” și Tom Ackerley așteapta primul lor copil

16:40, 09.07.2024 - Margot Robbie, celebra actrița din filmul „Barbie”, și soțul ei, regizorul Tom Ackerley, așteapta primul lor copil. Vestea a fost confirmata de mai multe surse pentru revista PEOPLE, dupa ce fotografii de paparazzi i-au surprins pe cei doi in vacanța la Lacul Como, Italia. Robbie, in varsta de 34 de…

(foto) Margot Robbie este insarcinata. Actrița din „Barbie”, in varsta de 34 de ani, așteapta primul ei copil cu Tom Ackerley

12:30, 08.07.2024 - Margot Robbie, cunoscuta actrița din filmul „Barbie”, așteapta primul ei copil cu soțul sau, Tom Ackerley. Vestea a fost confirmata de mai multe surse pentru publicația People, scrie presa romana .

Vlad și Catalina de la Mireasa au publicat prima ecografie a bebelușului! Foștii concurenți din sezonul 7 radiaza de fericire! / FOTO

09:40, 12.06.2024 - Vlad și Catalina de la Mireasa vor deveni parinți! Cei doi foști concurenți au dat vestea cea mare, iar acum au facut publica prima imagine cu ecografia bebelușului! Catalina ii va darui lui Vlad primul bebeluș al lor, iar perioada prin care trec acum este cea mai frumoasa.

Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații dupa ce Daiana a anunțat ca e insarcinata. Ce spune viitorul tatic

19:00, 01.05.2024 - Dani a facut primele declarații dupa ce soția sa a anunțat ca ea și soțul ei urmeaza sa devina parinți. Fostul concurent Mireasa a anunțat ca tanara va naște la finalul lunii noiembrie, in Germania.

Mireasa, sezon 7. Daiana este insarcinata. Tanara a facut anunțul chiar de ziua lui Dani: „Te iubim și ne mandrim cu tine, tati!”

11:00, 29.04.2024 - Daiana și Dani, foștii concurenți ai sezonului 7 Mireasa au anunțat ca vor deveni parinți. Tanara i-a facut o urare speciala soțului de ziua lui, anunțand sarcina. Astfel, familia Craciun va mai avea un membru!


Ce parere ai despre aceasta stire?