Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații după ce Daiana a anunțat că e însărcinată. Ce spune viitorul tătic

Publicat:

Dani a facut primele declarații dupa ce soția sa a anunțat ca ea și soțul ei urmeaza sa devina parinți. Fostul concurent Mireasa a anunțat ca tanara va naște la finalul lunii noiembrie, in Germania.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un scenariu incredibil prinde contur dupa calificarea Borussiei in finala: nemții pot da 6 echipe in viitorul sezon al Ligii Campionilor!

00:31, 08.05.2024 - Borussia Dortmund s-a impus tur-retur cu PSG, de fiecare data cu 1-0, și s-a calificat astfel in finala Champions League, unde va da piept cu invingatoarea „dublei” Real Madrid - Bayern Munchen, 2-2 in tur. Scenariul in care Germania va trimite 6 echipe in proximul sezon al Ligii Campionilor prinde…

Mireasa, sezon 7. Daiana este insarcinata. Tanara a facut anunțul chiar de ziua lui Dani: „Te iubim și ne mandrim cu tine, tati!”

11:00, 29.04.2024 - Daiana și Dani, foștii concurenți ai sezonului 7 Mireasa au anunțat ca vor deveni parinți. Tanara i-a facut o urare speciala soțului de ziua lui, anunțand sarcina. Astfel, familia Craciun va mai avea un membru!

Maria Roman de la Mireasa, noi declarații dupa ce s-a spus ca soțul ei a fost arestat in Germania! Tanara il daduse disparut: ”Noi am vrut doar sa-l cautam”

11:15, 25.04.2024 - Dupa ce in urma cu o saptamana, Maria Roman, fosta concurenta de la Mireasa, anunța ca soțul ei a disparut in timp ce se intorcea in Romania, din Franța, iata ca ulterior s-a spus ca acesta ar fi fost gasit, mai exact ar fi fost arestat in Germania. Reporterii Spynews.ro au incercat sa ia legatura cu…

Vladuța Lupau, primele declarații dupa ce a anunțat ca este insarcinata a doua oara. Artista și soțul ei și-au dorit sa devina din nou parinți: „Te iubesc, minune”

21:45, 23.03.2024 - Vladuța Lupau și Adi Rus se pregatesc de un nou capitol in viața lor. Cei doi voiau sa devina parinți din nou, iar dorința este pe cale sa se indeplineasca. Artista este insarcinata din nou și a dat marea veste in cadrul concertului de la Sala Palatului, atunci cand a pregatit un moment special pentru…

Mireasa, sezon 4. Cum a raspuns Raluca Șaulescu cand a fost intrebata daca este insarcinata. Care este adevarul

13:50, 23.03.2024 - Raluca și Ion Șaulescu au fost invitați in platoul de la Mireasa - Capriciile Iubirii pentru a discuta despre viața lor dupa experiența din show-ul matrimonial. Mai mult, tanara a fost intrebata daca este insarcinata, iar raspunsul ei a fost extrem de sincer.

VIDEO: Ce iși doresc locanicii din Alba Iulia, de la viitorul primar. Declarații din strada, de la cetațenii din oraș

20:06, 26.02.2024 - VIDEO: Ce iși doresc locanicii din Alba Iulia, de la viitorul primar. Declarații din strada, de la cetațenii din oraș Alegerile locale bat la ușa, iar cei care vor decide cine va ajunge primar al municipiului Alba Iulia, sunt cetațenii. Localnicii sunt cei care vor merge la vot, pentru a alege politicianul…


Ce parere ai despre aceasta stire?