Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Miliardarul mexican Carlos Slim investeşte în piaţa imobiliară din Spania, urmând exemplul oferit de Bill Gates şi Soros

Publicat:

Slim, in varsta de 76 de ani, este pe locul al patrulea in topul bogatilor lumii.   Luna trecuta, Carlos Slim a facut o oferta, prin intermediul vehiculului sau financiar , pentru compania Fomento de Construcciones & Contratas SA (FCC), cu sediul in Barcelona. oferta include si preluarea unei participatii de 37% detinuta de catre FCC la dezvoltatorul imobiliar Realia, cu sediul in Madrid.   Decizia este o continuare a unor investitii pe care miliardarul mexican le-a inceput in 2014. La acel moment, Slim a devenit cel mai important actionar al FCC, printr-o investitie care a permis…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

China s-a decis sa faca 'foamea'. Mișcari tectonice pe piața mondiala a cerealelor

18:25, 12.06.2024 - Apetitul Chinei pentru graul si porumbul din strainatate scade rapid, ceea ce este posibil sa creasca presiunile asupra pietelor mondiale de cereale, care s-au obisnuit cu cererea robusta venita din partea celui mai mare importator de produse agricole, transmite Bloomberg, conform AGERPRES.

Șoc pe piața valutara: Euro, cel mai scazut nivel din ultima luna, dupa rezultatele alegerilor europarlamentare

14:40, 10.06.2024 - Agravarea ingrijorarilor politice in Europa este posibil sa puna noi presiuni asupra monedei euro, dupa ce la alegerile pentru Parlamentul European liderii din Franta si Germania au suferit pierderi, sustin analistii intervievati de Bloomberg, scrie agerpres.ro .

Șoc pe piața valutara! EURO, in cadere libera dupa anuntarea rezultatelor la alegerile europarlamentare

09:15, 10.06.2024 - Agravarea ingrijorarilor politice in Europa este posibil sa puna noi presiuni asupra monedei euro, dupa ce la alegerile pentru Parlamentul European liderii din Franta si Germania au suferit pierderi, sustin analistii intervievati de Bloomberg.

Elon Musk a cazut pe locul 3 in clasamentul celor mai bogați oameni din lume pe fondul declinului accentuat al Tesla

16:16, 06.06.2024 - Miliardarul sud-african Elon Musk a cazut joi pana pe poziția a treia in clasamentul celor mai bogați oameni din lume in condițiile in care prețul acțiunilor Tesla și-a continuat trendul descendent și anul acesta, arata Bloomberg.

Rezultat uimitor la ATP Madrid. Ce-a pațit grecul Tsitsipas, dupa doua finale la rind

20:55, 27.04.2024 - Jucatorul grec de tenis Stefanos Tsitsipas, nr.7 mondial, cistigator al titlului la Monte Carlo si finalist la Barcelona, a fost eliminat din debutul sau la turneul ATP Masters 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 7.877.020 de euro, fiind invins in turul secund de brazilianul Thiago Monteiro…

Dupa ATP Barcelona, Carlos Alcaraz ar putea rata inca un turneu important

20:40, 15.04.2024 - Indisponibil pentru turneul „ATP 500” de la Barcelona din cauza unei accidentari, Carlos Alcaraz și-a propus sa revina pe teren la Mastersul de la Madrid, insa recunoaște ca inca nu are aceasta certitudine.

Orașe ideale pentru deschiderea unui start-up. Locul pe care se situeaza Bucureștiul

20:30, 26.03.2024 - Un recent raport realizat de compania de formare The Knowledge Academy din Marea Britanie a desemnat Parisul drept cel mai prielnic oraș pentru start-up-uri, urmat indeaproape de Madrid și Barcelona. Raportul a evaluat diverse orașe pe o scara de la 0 la 10, ținand cont de factori precum disponibilitatea…

Orașele din Europa ideale pentru deschiderea unui start-up. Locul pe care se situeaza Bucureștiul

20:36, 24.03.2024 - Parisul a fost desemnat cel mai bun oraș pentru start-up-uri, urmat indeaproape de Madrid și Barcelona, intr-un nou raport realizat de compania de formare The Knowledge Academy din Marea Britanie.


Ce parere ai despre aceasta stire?