Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Mi-am părăsit părinții”. Un băiat trăiește prin trenuri și cheltuie 9.000 de euro pe an

Publicat:
„Mi-am părăsit părinții”. Un băiat trăiește prin trenuri și cheltuie 9.000 de euro pe an

Un baiat traiește prin trenuri și cheltuiește 9.000 de euro pe an: "Mi-am parasit parinții și acum asta e casa mea”. Lasse se autointituleaza un nomad digital, iar povestea sa face furori pe rețelele de socializare.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol si foto: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Are doar 13 ani, dar traiește ca o vulpe. Ce spun parinții adolescentei care poarta masca și se comporta ca animalul salbatic

17:25, 09.04.2024 - O mama și-a exprimat ingrijorarea in mediul online, dupa ce fiica ei vitrega a inceput sa aiba un comportament suspect. Adolescenta susține ca se indentifica cu o vulpe, poarta masca și coada și se filmeaza sarind precum animalul.

Silvestru Șoșoaca nu mai are ordin de protecție impotriva Dianei Șoșoaca! Senatoarea a facut acuzații grave: ”Nu ma intereseaza nici daca traiește, nici daca moare”

16:15, 05.04.2024 - Vești proaste pentru Diana Șoșoaca! A fost anulat ordinul de protecție pe care l-a obținut impotriva soțului ei! Silvestru Șoșoaca este foarte revoltat de situația in care se afla și a facut declarații tranșante la adresa soției sale, care se pregatește sa divorțeze de el.

Spania: Roman suparat ca l-a parasit soția și-a otravit copiii, apoi s-a sinucis

16:50, 18.03.2024 - Un roman din Spania și-a otravit fiicele de 2 și 4 ani, dupa care s-a sinucis. Se presupune ca barbatul a vrut sa se razbune astfel pe soția care l-a parasit de curand. Garda Civila a fost alarmata duminica seara, iar un echipaj ajuns la casa din Las Alcubillas a descoperit cadavrele celor doua fetițe…

Asociatul lui Navalnii, batut cu ciocanul in fata locuintei sale din Lituania, unde traieste in exil

09:40, 13.03.2024 - Un apropiat al lui Alexei Navalnii, aflat in exil in Lituania, a fost batut cu bestialitate, in fata locuintei sale. Opozantul a fost atacat cu un ciocan si gaze lacrimogene de un agresor necunoscut.

Batranul de 80 de ani care nu are ce manca zile intregi! Nea Vasile traiește intr-o saracie lucie, uitat de toata lumea și abandonat de statul roman!

18:05, 09.03.2024 - Nea Vasile locuiște intr-o casa dintr-un sat parasit din județul Bacau și a uitat ce inseamna o farfurie cu mancare calda. In varsta de 80 de ani, batranul se simte parasit de lumea intreaga și tradat de statul roman, dupa o viața de munca!VEZI AICI IMAGINI ȘI DETALII CU UN PUTERNIC IMPACT…

Povestea tanarului de 17 ani care a plecat de acasa pentru a trai in tren: ”Mi-am parasit parinții. Calatoresc și vizitez o mulțime de țari”

10:41, 07.03.2024 - Un tanar in varsta de 17 ani a devenit cunoscut, dupa ce a adoptat un stil de viața noncorfomist. El a ales sa plece de acasa și sa traiasca in trenuri, iar pana in prezent a parcurs 500.000 de kilometri.

Magazinul celebru de pe vremea lui Ceaușescu este aproape parasit. Imagini ca dupa apocalipsa, firmele dispar, iar clienții evita magazinul Unirea FOTO EXCLUSIV

14:50, 28.02.2024 - In urma cu 48 de ani, cu mare fast și in prezența dictatorului Nicolae Ceaușescu, bcurureștenilor li se punea la dispoziție unul din cele mai mari centre comerciale, pe care toata lumea il știe, magazinul Unirea. Astazi, daca ajungi aici vei gasi locul aproape parasit, iar imaginile sunt ca dupa apocalipsa,…

(video) Ilan Șor a parasit Israelul cu o cursa privata. Politicianul s-a vazut cu Leonid Kalașnikov

10:30, 08.02.2024 - Ilan Șor a parasit Israelul cu o cursa privata. Despre aceasta a declarat șeful Interpol Moldova, Viorel Tențiu. Totodata, politicianul a avut o intalnire ieri cu președintele Comitetului Dumei de Stat a Rusiei pentru afaceri CSI, Leonid Kalașnikov.


Ce parere ai despre aceasta stire?