Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meszar, incapabil să atragă sponsori la clubul UTA! Cei care vin, pleacă tot din cauza lui…

Publicat:

Am tot vorbit despre in ultima perioada, și despre felul in care conduce el clubul UTA deși nu apare in organigrama gruparii aradene.... The post Meszar, incapabil sa atraga sponsori la clubul UTA! Cei care vin, pleaca tot din cauza lui… appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Circulația tramvaielor, blocata din cauza unui cablu

11:50, 19.04.2024 - Circulația tramvaielor din centru este blocata astazi, pentru o perioada de timp, din cauza unui cablu care trebuie reparat in stația de la Podgoria, dinspre... The post Circulația tramvaielor, blocata din cauza unui cablu appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

95 de misiuni pentru pompierii aradeni in weekend. ISU Arad anunța acțiuni in teren din cauza incendierii vegetației uscate

10:35, 18.03.2024 - 95 de misiuni pentru stingerea incendiilor, acordarea de prim ajutor și protecția comunitaților și a bunurilor acestora au avut de gestionat pompierii aradeni la sfarșitul... The post 95 de misiuni pentru pompierii aradeni in weekend. ISU Arad anunța acțiuni in teren din cauza incendierii vegetației…

Fanatik.ro: „Rareș Pop pleaca de la Arad și ajunge la Rapid”. Ce a declarat Alexandru Meszar

08:50, 12.02.2024 - Chiar daca a avut o campanie de achiziții impresionanta in aceasta iarna, Dan Șucu nu se oprește și vrea sa faca din Rapid o adevarata... The post Fanatik.ro: „Rareș Pop pleaca de la Arad și ajunge la Rapid”. Ce a declarat Alexandru Meszar appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Rareș Pop pleaca la Rapid! De ce a ales fotbalistul Batranei Doamne Bucureștiul?

13:00, 11.02.2024 - Rareș Pop pleaca din vara de la UTA la Rapid București. Dan Șucu și conducerea gruparii aradene s-au ințeles in privința transferului, iar tanarul fotbalist... The post Rareș Pop pleaca la Rapid! De ce a ales fotbalistul Batranei Doamne Bucureștiul? appeared first on Special Arad · ultimele știri din…

Fanatik.ro: „Rareș Pop pleaca de la Arad și ajunge la Rapid”. Ce a declarat Alexandru Meszar

12:05, 11.02.2024 - Chiar daca a avut o campanie de achiziții impresionanta in aceasta iarna, Dan Șucu nu se oprește și vrea sa faca din Rapid o adevarata... The post Fanatik.ro: „Rareș Pop pleaca de la Arad și ajunge la Rapid”. Ce a declarat Alexandru Meszar appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Stare de alerta epidemiologica din cauza gripei

08:15, 05.02.2024 - Romania a intrat in stare de alerta epidemiologica la finalul saptamanii trecute din cauza gripei. Asta dupa ce numarul de infecții respiratorii s-a dublat in... The post Stare de alerta epidemiologica din cauza gripei appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Aradean amendat și cu placuțele de inmatriculare reținute din cauza culorii reale a mașinii

07:50, 02.02.2024 - Un șofer aradean a fost amendat cu 990 de lei, iar certificatul de inmatriculare și placuțele cu numarul de inmatriculare ale mașinii pe care o... The post Aradean amendat și cu placuțele de inmatriculare reținute din cauza culorii reale a mașinii appeared first on Special Arad · ultimele știri din…

Șofer de autobuz amendat pe autostrada Arad-Nadlac cu 30.000 de lei din cauza tahografului

16:15, 01.02.2024 - Șoferul unui autobuz s-a ales cu o amenda in valoare de 30.000 de lei din cauza tahografului, dupa ce a fost oprit in trafic de... The post Șofer de autobuz amendat pe autostrada Arad-Nadlac cu 30.000 de lei din cauza tahografului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?