Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maia Sandu salută ajutorul pentru Ucraina, acordat de SUA: „Va spori securitatea regională”

Publicat:
Maia Sandu salută ajutorul pentru Ucraina, acordat de SUA: „Va spori securitatea regională”

Președinta Maia Sandu saluta decizia Camerei Reprezentanților din SUA de a aproba un ajutor de 61 de miliarde dolari pentru Ucraina. „Acest sprijin crucial va consolida țara impotriva agresiunii și va spori securitatea regionala”, a scris șefa statului intr-un mesaj pe X.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Germania va reduce la jumatate ajutorul militar pentru Ucraina anul viitor

17:26, 17.07.2024 - Germania va reduce anul viitor la jumatate ajutorul militar pentru Ucraina, in ciuda unei posibile reveniri la Casa Alba a republicanului Donald Trump, care a amenintat ca, sub conducerea lui, SUA ar putea sista ajutorul militar oferit Kievului in razboiul cu Rusia, relateaza Reuters.

Trump are in plan sa intrerupa ajutorul militar american acordat Ucrainei daca Kievul nu negociaza pacea cu Moscova

14:11, 25.06.2024 - Doi consilieri-cheie ai lui Trump i-au prezentat acestuia un plan pentru a pune capat razboiului in Ucraina - in cazul in care va castiga alegerile prezidentiale - plan ce presupune sa transmita Ucrainei ca va primi mai multe arme americane doar daca va incepe negocieri pentru pace, scrie Reuters.

Trump ameninta ca va opri ajutorul pentru Ucraina inainte sa ajunga la Casa Alba, daca va castiga alegerile

19:30, 17.06.2024 - Fostul presedinte republican al SUA, Donald Trump, care urmareste realegerea in aceasta functie, l-a descris pe presedintele ucrainean Volodimir Zelenski drept "cel mai bun agent de vanzari" din randul politicienilor.

Maia Sandu saluta decizia UE de deschidere a negocierilor cu Moldova și Ucraina: „Un pas important spre o Europa mai puternica și mai unita”

16:36, 15.06.2024 - Președinta Maia Sandu saluta decizia UE de a incepere negocierile de aderare cu Republica Moldova și Ucraina. Intr-un mesaj pe platforma X, șefa statului a meționat ca acest lucru reprezinta un pas important al țarii noastre spre o Europa mai puternica și mai unita.

Maia Sandu pleaca in Elveția: Va participa la Summit-ul pentru pace in Ucraina, alaturi de lideri din peste 90 de țari

21:15, 13.06.2024 - Președinta Maia Sandu pleca maine, 14 iunie, in Confederația Elvețiana unde va participa la Summitul pentru pace in Ucraina. Reuniunea, la care și-au confirmat prezența liderii din peste 90 de state, va avea loc in perioada 15-16 iunie, anunța instituția prezidențiala.

Blinken a anunțat un nou ajutor american pentru Ucraina. Ce spune despre lovirea țintelor in Rusia și ajutorul acordat de China pentru razboiul lui Putin

15:20, 15.05.2024 - La o conferința de presa la Kiev, secretarul de stat american Anthony Blinken a anunțat un ajutor american suplimentar in valoare de 2 miliarde de dolari din pentru Ucraina. El a precizat ca acest nou sprijin din partea SUA vine intr-un „moment critic”.

Mike Johnson, amenințat cu destituirea de o apropiata a lui Trump, din cauza votului in favoarea ajutorului acordat Ucrainei

19:30, 01.05.2024 - Republicana Marjorie Taylor Greene a anuntat, miercuri, ca saptamana viitoare va depune o motiune pentru destituirea presedintelui Camerei Reprezentantilor a Congresului SUA, Mike Johnson, pentru ca a sustinut trimiterea de noi fonduri pentru Ucraina

Comisia Europeana a aprobat ajutorul de 95,3 milioane euro acordat de Romania companiei aeriene TAROM

15:31, 29.04.2024 - Comisia Europeana a aprobat, luni, planurile Romaniei de a acorda transportatorului aerian national detinut de stat, TAROM, un ajutor de restructurare in valoare de pana la 95,3 milioane euro (473,69 milioane lei), in temeiul normelor UE privind ajutoarele de stat, informeaza un comunicat de presa al…


Ce parere ai despre aceasta stire?