Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MAE, avertisment cu privire la vreme. Ce trebuie să știți dacă plecați la drum

Publicat:

Autoritatile ungare au emis cod portocaliu de ploaie înghetata, începând din dupa-amiaza zilei de 8 ianuarie si pâna pe 9 ianuarie, la miezul noptii, pentru judetele din nord si nord-estul tarii, informeaza o atentionare de calatorie a Ministerului Afacerilor Externe (MAE), remisa, vineri.

Potrivit sursei citate, avertizarea, emisa de Inspectoratul ungar de Meteorologie, este valabila pentru judetele Borsod-Abauj-Zemplen, Heves, Nograd si Pest.

'Pe intreg teritoriul Ungariei s-a emis si un cod galben de ceata densa, valabil pentru aceeasi perioada de timp,…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sfarsit de primavara cu vreme buna. Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani

09:15, 03.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie anunța ca va fi vreme frumoasa in Romania in ultima luna de primavara. Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, anunța specialiștii. Totuși, in unele zone va ploua. Potrivit ANM, in saptamana 6-13 mai, valorile…

Praful acopera mașinile, iar discuțiile cu privire la fenomen iși fac loc pe rețelele sociale

20:15, 24.04.2024 - Incepand cu primele ore ale dimineții, șoferii din diverse orașe ale Romaniei au fost surprinși sa-și gaseasca automobilele acoperite de un strat fin de nisip roșiatic. Fenomenul, aparent neobișnuit pentru regiune, a starnit discuții aprinse pe rețelele sociale, in timp ce Administrația Naționala de…

Avertizare meteo ANM: Ninsori semnificative in 14 județe din țara

16:26, 22.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cu privire la ninsori insemnate cantitativ in mai multe zone din țara. Avertizarea Cod galben pentru ninsori semnificative va intra in vigoare incepand de luni, ora 18:00, pentru zonele Carpaților Meridionali și Carpaților de Curbura,…

Vreme schimbatoare la primele ore - ANM a emis avertizare cod galben

09:15, 07.04.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa in zone si localitati din 12 judete, valabile in urmatoarele ore.

Anuntul ANM cu privire la transportul de praf saharian in zona Romaniei (FOTO)

15:45, 27.03.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a trasnsmis un comunicat cu privire la transportul de praf saharian in zona Romaniei.In perioada 27 martie, ora 12 ndash; 28 martie, ora 22, circulatia aerului se va mentine predominant sud vestica si va favoriza patrunderea unei masei de aer incarcate cu particule…

Prognoza meteo pentru saptamana 25-31 martie: vreme instabila, ploi, dar si temperaturi de vara

15:55, 25.03.2024 - Ultima saptamana a lunii martie va fi una extrem de capricioasa din punct de vedere meteo. Administratia Nationala de Meteorologie anunta pentru intervalul 25-31 martie ploi si instabilitate atmosferica in prima parte.

Vreme capricioasa in vestul țarii. De saptamana viitoare sunt așteptate ploi

11:00, 09.03.2024 - Potrivit prognozei emise de Administrația Naționala de Meteorologie, in urmatoarea perioada, temperaturile in Banat vor crește, insa se vor inregistra variații termice. Dupa data de 11 martie sunt așteptate și ploi.

Avertisment ANM! Cod galben de vreme severa in urmatoarele ore, in mai multe județe din țara

07:25, 28.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de miercuri, 28 februarie 2024, o avertizare Cod galben de ceata. Iata lista județelor din tara vizate!


Ce parere ai despre aceasta stire?