Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lumea fotbalului este în doliu. A murit un fost jucător al echipei naţionale

Publicat:

Marius Zaliukas avea 29 de selectii in nationala Lituaniei.

Fostul jucator lituanian a dus o lupta cu o boala nemiloasa, care l-a invins in cele din urma. Soția lui a anunțat sambata ca fostul fundaș a trecut in neființa, cu 11 zile inainte de a implini 37 de ani. a scris un mesaj emoționant pe rețelele sociale: "El se va odihni in pace, in liniștea eterna. Inima lui Marius Zaliukas a incetat sa bata astazi".

Vestea trista a fost anunțata in timpul semifinalei de sambata din Cupa Scoției, dintre Hearts și Hibernians.

Cutremur in fotbal! Fotbalistul dat afara…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ramore de la iUmor și soția lui au luat decizia de a divorța! Cei doi s-au casatorit in urma cu doar doi luni: ”Nu mai locuim impreuna”

09:35, 16.04.2024 - Ramore de la iUmor divorțeaza! Vestea a fost confirmata de soția lui, Denisa Dragan. Cei doi s-au casatorit in urma cu doar doua luni și au impreuna o fetița. Remus Iosub și soția lui s-au separat deja și nu mai locuiesc impreuna. Iata de ce au luat aceasta decizie.

Dupa ce s-a intors la CSA Steaua, Adi Popa traiește o alta bucurie: a devenit tata de fata alaturi de soția Madalina

12:16, 15.04.2024 - Adrian Popa (35 de ani) și soția lui, Madalina, au devenit parinți. Vestea cea mare a dat-o chiar partenera fotbalistului, care a postat pe rețelele de socializare fotografii cu bebelușul lor chiar din spital.   Adrian Popa se poate considera un barbat implinit atat pe plan profesional, cat și pe plan…

Lena Enache, vacanța fara soțul ei! Decizia luata de blondina, dupa mai bine de opt ani de relație cu fotbalistul

23:00, 10.04.2024 - Soția lu Gabi Enache, prima vacanța fara soțul ei. Decizia pe care a luat-o Lena Enache, dupa mai bine de opt ani de relație cu fotbalistul. Cum iși incarca blondina bateriile și ce ii place cel mai mult sa faca.

Acces Direct. Florica iși acuza nepoata ca a lasat-o fara moștenire! Ce s-a intamplat cu femeia, dupa ce soțul ei a murit: „Cand s-a facut succesiunea...” / VIDEO

17:05, 08.04.2024 - Soția și fiica au fost șterse de la moștenire? Vestea ca au pierdut tot a venit ca un șoc pentru ele! Florica iși acuza nepoata ca a lasat-o fara moștenire! Iata ce s-a intamplat cu femeia, dupa ce soțul ei a murit!

Florinel Coman, atent in orice moment la soția sa. Fotbalistul imparte totul cu partenera lui de viața / PAPARAZZI

23:01, 02.04.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, sunt mereu cu ochii pe vedetele din Romania. Florinel Coman demonstreaza ca nu este atent doar la balonul de pe terenul de fotbal. Atacantul de la FCSB imparte totul cu soția sa, Ioana, iar imaginile o pot demonstra.

Cum o ajuta Gabi Enache pe soția lui, Lena, in bucatarie. Fotbalistul este un barbat extrem de atent cand vine vorba de partenera lui: "Vedeți fetele?" / FOTO

19:41, 16.03.2024 - Gabi Enache este un ajutor de nadejde pentru soția lui, Lena. Ei bine, fotbalistul nu se da deoparte cand vine vorba de lucrurile casnice. Iata cum o ajuta Gabi Enache pe soția lui, Lena, in bucatarie! Sportivul de performanța este un barbat extrem de atent cand vine vorba de partenera lui.

Procesul de viol al lui Dani Alves: Sotia jucatorului si alti prieteni au depus marturie: „Era foarte beat cand a venit acasa”

23:50, 06.02.2024 - In cea de-a doua zi a procesului lui Dani Alves, Joana Sanz, partenera fostului star de la FC Barcelona si PSG, a depus marturie in boxa martorilor. Fotbalistul brazilian este judecat de luni, la Barcelona, pentru o acuzatie de viol in decembrie 2022, formulata de o tanara, a carei identitate este protejata…

Kyle Walker, din nou in centrul atenției: Starul lui Manchester City și-a inșelat și soția și amanta

07:31, 29.01.2024 - Kyle Walker, in varsta de 33 de ani, s-a aflat in centrul atenției in ultima perioada, dupa ce soția fotbalistului, Annie Kilner, de 31 de ani, a anunțat desparțirea de starul lui Manchester City, scrie digisport.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?