Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lucrările la liniile de tramvai evoluează încet spre toamnă

Publicat:

Primarul interimar a facut referire la lucrarile care se desfasoara la liniile de tramvai din Baza 3, Metalurgie, , - Nicolina, precum si stadiul refacerii esplanadei din , intre hotelul Unirea si Independentei. Potrivit lui Chirica, saptamana viitoare, Comisia de circulatie va valida planul de marcaj intre soseaua Nicolina si strada Nicolina. „Pana la sfarsitul saptamanii viitoare, vom avea finalizate lucrar (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lucrarile la „Autostrada cu tuneluri”, la start. Finalizarea celor noua kilometri, estimata pentru toamna lui 2026 FOTO

13:55, 23.04.2024 - Lucrarile la cel mai așteptat tronson de autostrada din vestul Romaniei, „Autostrada cu tuneluri”, pot incepe. Autorizația de construcție a fost emisa de Ministerul Transporturilor in 22 aprilie 2024.

Mihai Chirica, trimis in judecata de DIICOT intr-un dosar de corupție. Primarul din Iași: „Era de fapt de asteptat, dar nu in momentul in care s-au anuntat candidaturile”.

09:00, 20.04.2024 - Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a fost trimis in judecata de DIICOT intr-un dosar de corupție cu zeci de inculpați. Primarul acuza faptul ca trimiterea sa in judecata are loc chiar in momentul depunerii candidaturilor.

FOTO/VIDEO Trotuarele de pe Gen. Grigore Balan și Bistricioarei, sparte la scurt timp dupa pavare, din cauza unui cablu

15:20, 19.04.2024 - Trotuarele de pe Bulevardul General Grigore Blan și strada Bistricioarei sunt sparte, la scurt timp dupa ce au fost pavate. Constructorul MIS Grup a fost nevoit sa sparga trotuarele din cauza unui cablu, care, se pare, ar asigura managementul traficului și comunicarea dintre stațiile de autobuz. La…

Masinile de peste 7,5 tone nu vor mai putea circula prin Beclean. Au inceput reparațiile pe DN17D

11:15, 28.03.2024 - Primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, a anunțat ca s-a dat startul lucrarilor la repararea drumului DN17D (la Șuri), in vederea imbunatațirii accesului spre varianta de ocolire a orașului. Totodata, se fac demersuri pentru interzicerea tranzitarii orașului cu autovehicule mai mari de 7,5 tone.…

(AUDIO/FOTO) In municipiul Iași incepe campania de curațenie de primavara

12:05, 27.02.2024 - De astazi și pana la jumatatea lunii aprilie, in municipiul Iași se desfașoara Campania de Curațenie de Primavara, care va fi coordonata de Societatea Salubris. Primarul municipiului, Mihai Chirica a anunțat ca deja, Compania de Transport Public a demarat operațiunile de salubrizare din stațiile de…

Incep lucrarile de modernizare a liniei 5 de tramvai, pe tronsonul dintre Podul Baneasa si Soseaua Stefan cel Mare

16:55, 19.02.2024 - Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, luni, inceperea modernizarii liniei 5 de tramvai, primele lucrari, pe o lungime de 4,2 kilometri, realizandu-se pe tronsonul cuprins intre Podul Baneasa si Soseaua Stefan cel Mare.

Incep lucrarile de modernizare a liniei 5 de tramvai, intre Podul Baneasa si Soseaua Stefan cel Mare VIDEO

14:25, 19.02.2024 - Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anunta inceperea modernizarii liniei 5 de tramvai, primele lucrari, pe o lungime de 4,2 kilometri, realizandu-se pe tronsonul cuprins intre Podul Baneasa si Soseaua Stefan cel Mare.


Ce parere ai despre aceasta stire?