Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lovitură pentru Klaus Iohannis - Germania nu-l susține pentru funcția de secretar general NATO

Publicat:

susține nominalizarea lui ca nou secretar general al NATO . Experiența imensa a lui , expertiza vasta in materie de politica de securitate și abilitațile diplomatice profunde fac din el un candidat extraordinar pentru aceasta funcție”, se arata intr-un mesaj publicat pe contul oficial de X (fostul Twitter) al delegației Germaniei la NATO. 

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Maia Sandu l-a felicitat pe Mark Rutte cu prilejul alegerii prim-ministrului Regatului Țarilor de Jos in funcția de secretar general al NATO

15:40, 26.06.2024 - Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, l-a felicitat pe prim-ministrul Regatului Țarilor de Jos, Mark Rutte, cu alegerea in funcția de secretar general al NATO. Mesajul a fost publicat pe platforma X (fosta Twitter).

NATO: Mark Rutte va fi urmator secretar general al organizației

12:50, 26.06.2024 - Aliații NATO l-au desemnat miercuri pe premierul olandez Mark Rutte sa fie urmatorul șef al NATO. Funcția a fost vizata și de președintele Romaniei, Klaus Iohannis, dar acesta s-a retras din cursa in urma cu cateva zile.

Mark Rutte a fost desemnat oficial pentru funcția de secretar general al NATO

11:45, 26.06.2024 - Premierul olandez Mark Rutte a fost desemnat oficial de cele 32 de state membre ale NATO pentru funcția de secretar general al Alianței Nord Atlantice. Rutte a primit sprijinul tuturor statelor membre dupa ce Klaus Iohannis și-a retras candidatura.

Iohannis și-a retras candidatura de la șefia NATO. Romania il sustine pe Mark Rutte

08:35, 21.06.2024 - Președintele Klaus Iohannis iși retrage candidatura la funcția de secretar general al NATO, iar Romania il va susține pe Mark Rutte. Decizia a fost luata, joi, in CSAT și anunțata printr-un comunicat de presa. Președintele Romaniei a informat ca i-a anunțat pe aliații din cadrul NATO, la sfarșitul saptamanii…

Mark Rutte este noul secretar general al NATO: urmeaza un mandat de foc

15:16, 20.06.2024 - Presedintele Klaus Iohannis i-a informat, joi pe membrii Consiliului Suprem de Aparare a Tarii ca se retrage din competitia pentru functia de secretar general al NATO, anunța Administratia Prezidentiala. Președintele Romaniei le-a cerut acestora sa se pronunte cu privire la candidatura lui Mark Rutte…

Viktor Orban anunța ca il susține pe Klaus Iohannis pentru funcția de secretar general al NATO

21:01, 03.06.2024 - Premierul maghiar Viktor Orban susține candidatura președintelui Klaus Iohannis pentru funcția de secretar general al NATO și aderarea deplina a Romaniei la Spațiul Schengen. Declarația a fost facuta in timpul unei vizite in Romania, potrivit Maszol.ro.

Probleme pentru Klaus Iohannis? Turcia il sustine pe Mark Rutte pentru postul de secretar general al NATO

16:55, 29.04.2024 - Ministerul turc de Externe a confirmat ca Turcia il susține pe premierul olandez Mark Rutte pentru a prelua funcția de secretar general al NATO dupa Jens Stoltenberg. “Am anuntat-o astazi la Bruxelles”, unde se afla sediul NATO, a declarat purtatorul de cuvant al MAE turc, la trei zile dupa o intalnire…

Turcia il sprijina pe Rutte pentru functia de secretar general al NATO

14:30, 29.04.2024 - Turcia a decis sa sprijine candidatura prim-ministrului olandez in exercitiu, Mark Rutte, la functia de secretar general al NATO, a transmis luni agentia olandeza de presa ANP, citand diplomati de la NATO, potrivit Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?