Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(live) CSP, în ședință: O membră a Consiliului a demisionat. Despre cine este vorba

Publicat:
(live) CSP, în ședință: O membră a Consiliului a demisionat. Despre cine este vorba

al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt patru subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(video/update) Ședința CSP: Procuraturile din Orhei și Glodeni au adjuncți noi. Despre cine este vorba

13:30, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi au fost mai multe subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

(live/update) CSP, in ședința: Inspecția procurorilor are trei membri noi. Despre cine este vorba

12:45, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt mai multe subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

(live/update) CSP, in ședința: Trei procurori, desemnați in Inspecția procurorilor

12:41, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt mai multe subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

(live/update) CSP, in ședința: Mai mulți candidați, intervievați pentru funcție in Inspecția procurorilor

11:21, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt mai multe subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

(live/update) CSP, in ședința: Munteanu, suparat, a cerut demisia lui Demciucin

10:10, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt patru subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

(live) CSP, in ședința: Munteanu, suparat, a cerut demisia lui Demciucin

09:45, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt patru subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

(live) CSP, in ședința: Ce subiecte sunt pe ordinea de zi

09:26, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt patru subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

Examinarea dosarelor pentru funcția de procuror general, aminata

11:40, 30.01.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) a aminat pentru urmatoarea ședința examinarea dosarelor celor care candideaza la funcția de procuror general. Decizia a fost luata dupa ce, in ședința inchisa, membrii CSP au constatat „lipsa unor avize consultative, care urmau sa fie remise de catre autoritațile…


Ce parere ai despre aceasta stire?