Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(live) CSP, în ședință: Două plângeri pe numele Procurorului General interimar, pe ordinea de zi

Publicat:
(live) CSP, în ședință: Două plângeri pe numele Procurorului General interimar, pe ordinea de zi

al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi se regasesc mai multe subiecte, printre care și doua plangeri cu privire la tragerea la raspundere disciplinara a interimar, .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Ultima ora! Patru candidați la șefia PG, admiși la etapa de interviu: Cine au fost excluși din concurs

13:40, 05.02.2024 - Patru candidați la șefia Procuraturii Generale au fost admiși la etapa de interviu. Este vorba despre Igor Demciucin, Octavian Iachimovschi, Ion Munteanu și Andrei Coca. Decizia a fost luata astazi de catre Consiliul Superior al Procurorilor.

Examinarea dosarelor pentru funcția de procuror general, aminata

11:40, 30.01.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) a aminat pentru urmatoarea ședința examinarea dosarelor celor care candideaza la funcția de procuror general. Decizia a fost luata dupa ce, in ședința inchisa, membrii CSP au constatat „lipsa unor avize consultative, care urmau sa fie remise de catre autoritațile…

Examinarea dosarelor candidaților la funcția de Procuror General, pe agenda de azi a CSP

09:10, 30.01.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) se intrunește astazi in ședința, iar unul dintre subiectele incluse pe ordinea de zi este examinarea dosarelor candidaților in cadrul concursului pentru funcția de Procuror General. In concursul pentru selectarea Procurorului General sint inscriși șase candidați.…

(video) CSP, in ședința: Candidații la funcții in Consiliu, care au picat repetat evaluarea Pre-Vetting, solicita sa participe la alegeri. Cererile, respinse

14:31, 12.12.2023 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi au fost 4 subiecte. Candidații la funcții in CSP, care au picat repetat evaluarea Comisiei Pre-Vetting au solicitat sa participe la alegeri. Cererile au fost respinse de CSP.

(video) „Ceilalți membri sunt implicați in alte activitați: Ședința CSP, la care urma sa fie examinate doua plangeri pe numele Procurorului General interimar, amanata

09:25, 07.12.2023 - Ședința Consiliul Superior al Procurorilor a fost amanata din lipsa de cvorum. Pe ordinea de zi s-au regasit mai multe subiecte, printre care și doua plangeri cu privire la tragerea la raspundere disciplinara a Procurorului General interimar, Ion Munteanu.

(live/update) CSM, in ședința: Suspendarea din funcție a unor judecatori, pe ordinea de zi

10:46, 24.11.2023 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) se intrunește astazi, 24 noiembrie, in ședința. Pe ordinea de zi sunt 14 proiecte, printre acestea fiind și suspendarea din funcție a unor judecatori.

(video) CSP, in ședința: Adresarea lui Alexandr Stoianoglo, respinsa

10:36, 24.11.2023 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi s-au regasit mai multe subiecte, printre care și adresarea lui Alexandr Stoianoglo, prin care a cerut anularea concursului pentru funcția de Procuror General.

(live) CSM, in ședința: Suspendarea din funcție a unor judecatori, pe ordinea de zi

10:30, 24.11.2023 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) se intrunește astazi, 24 noiembrie, in ședința. Pe ordinea de zi sunt 14 proiecte, printre acestea fiind și suspendarea din funcție a unor judecatori.


Ce parere ai despre aceasta stire?