Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lider PSD: Gabriela Firea s-ar putea să își dorească excluderea din PSD

Publicat:

Președintele PSD Vaslui, , a declarat duminica, pentru MEDIAFAX, ca spera sa nu continue „cursa excluderilor” la ședința CExN de luni, dar depinde și de ce iși dorește , el...

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu, intrebat daca voturile sustinatorilor PSD din București se vor imparti intre Firea si Piedone: „Nu imparte nimeni niciun vot”

12:26, 26.04.2024 - Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, vineri, ca „nu imparte nimeni niciun vot”, intrebat fiind daca sustinatorii PSD din Capitala se vor imparti intre Gabriela Firea si Cristian Popescu Piedone, transmite News.ro.

Ciolacu lauda candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

10:10, 25.04.2024 - Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunța candidații PSD la funcții de primar in municipiul București, laudandu-i pentru faptul ca au “ambiția de a face lucruri”. Este vorba de candidații pentru alegerile locale din ziua de 9 iunie 2024. “Bucureștiul are nevoie de o echipa de primari competenți, in frunte…

Firea ii mulțumește lui Ciolacu pentru „incredere”: „Voi redeschide toate santierele”

12:11, 23.04.2024 - Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a scris, marți, pe Facebook, dupa decizia Coaliției de a merge cu candidaturi separate la Primaria Capitalei, ca „impreuna vom lupta pentru dreptul bucurestenilor la o viața intr-un oras civilizat” și i-a mulțumit lui Marcel Ciolacu pentru incredere.

Firea, despre situația candidatului Cirstoiu: „Vom avea o intalnire la nivelul coalitiei de guvernare”

18:10, 18.04.2024 - Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca situatia candidatului alianței PSD - PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, va fi discutata intr-o intalnire a coalitiei de guvernare in weekend sau luni dimineata.

Care este marea provocare a momentului pentru premierul Marcel Ciolacu

21:55, 05.04.2024 - Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca nu stie daca va candida pentru functia de presedinte al Romaniei. Recunoaște, insa, ca, acum, are o provocare mult mai mare: cea de premier. Prezent intr-o vizita la Vaslui, Ciolacu, a mai afirmat ca trebuie invațat din lecțiile trecutului, daca vrem sa avem…

Președintele PSD Vaslui, despre fostul lider Dumitru Buzatu, acum in arest: „Nu toti avem aceleasi naravuri”

15:56, 23.02.2024 - Presedintele interimar al PSD Vaslui, deputatul Adrian Solomon, a declarat ca organizatia pe care o conduce nu are de ce sa plateasca din punct de vedere electoral pentru ceea ce s-a intamplat cu fostul lider, Dumitru Buzatu, arestat preventiv pentru luare de mita.

Cristian Popescu Piedone, dupa discuțiile cu Marcel Ciolacu despre candidatura la PMB: „A zambit”

17:30, 20.02.2024 - Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a declarat marți, 20 februarie, la Antena 3, ca, daca PSD va stabili un candidat cu șanse reale la Primaria Capitalei, atunci il va susține, iar daca nu, atunci este dispus sa candideze, pentru ca, spune el, intr-o competiție intre Nicușor Dan și Gabriela…

Dumitru Buzatu acuza judecatorii de la Vaslui de subiectivism: „Preiau cu copy-paste argumentele DNA“

17:15, 16.02.2024 - Președintele suspendat al Consiliului Județean Vaslui a cerut stramutarea judecarii masurilor și excepțiilor dispuse de judecatorul de camera preliminara in dosarul in care este judecat pentru luare de mita.


Ce parere ai despre aceasta stire?