Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Legăturile extremei drepte cu Moscova au pus Germania în alertă. „AfD se poartă ca o prelungire a statului terorist Rusia”

Publicat:
Legăturile extremei drepte cu Moscova au pus Germania în alertă. „AfD se poartă ca o prelungire a statului terorist Rusia”

Pentru a lua parte la o sesiune cu ușile inchise a Parlamentului german, deputații trebuie sa iși blocheze telefoanele și sa le lase afara. In sala de ședințe, ei nu au voie nici macar sa iși ia notițe. Pentru mulți politicieni, insa, aceste precauții impotriva spionajului par sa fie doar o farsa și asta pentru ca alaturi de ei, in aceste intalniri secrete, se afla membri ai partidului de extrema dreapta Alternativa pentru Germania (AfD), scrie .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Berlinul ia masuri pentru a-și proteja sistemul judiciar pentru a nu ajunge pe mainile extremei drepte

16:55, 24.07.2024 - Partidele politice principale din Germania s-au angajat sa protejeze mai bine Curtea Constitutionala a tarii de influenta politica a partidelor extremiste, precum Alternativa pentru Germania (AfD), de extrema dreapta.

Ce a semnat in numele Romaniei Iohannis?

08:00, 14.07.2024 - Acum am ințeles de ce a trebuit sa donam, nu sa vindem, un sistem Patriot de un miliard de euro din banii contribuabilului roman ca sa fie laudat penibilul de Werner Iohannis de catre muribundul absolut ramolit care inca mai raspunde la numele de Joe Biden. Iohannis reușește sa iși bata toate recordurile…

Risc de escaladare a razboiului. Planul SUA infurie Rusia: 'Fara nervi, fara emotii, vom dezvolta un raspuns militar la noua amenintare'

15:41, 11.07.2024 - Rusia va dezvolta un raspuns militar la planul Statelor Unite de a desfasura rachete cu raza lunga de actiune in Germania, a declarat joi viceministrul de externe Serghei Riabkov, citat de presa oficiala de la Moscova, potrivit Reuters, conform AGERPRES.

Noua arma cu care Rusia a pus in alerta toata Europa: incendii misterioase și atacuri coordonate asupra infrastructurii UE și NATO

07:05, 31.05.2024 - Serviciile de securitate din toata Europa sunt in alerta, dupa ce Rusia a inceput sa foloseasca o noua arma - sabotajul - pentru a provoca o serie de incendii misterioase și atacuri asupra infrastructurii din țarile baltice, Germania și Marea Britanie, potrivit The Guardian.

Europa, in alerta maxima dupa un șir de presupuse incendieri și acte de sabotaj legate de Moscova in capitalele europene

11:35, 30.05.2024 - Serviciile de securitate din Europa sunt in alerta in privința unei noi potențiale arme a razboiului dus de Rusia, și anume incendierea și sabotajul pe fondul unui șir de incendii misterioase și atacuri asupra infrastructurii din țarile baltice, Germania și Marea Britanie.

Marine Le Pen, sefa extremei drepte franceze, ii considera pe aliatii germani din AfD prea toxici. „E timpul sa facem o ruptura clara”

14:10, 22.05.2024 - Sefa extremei drepte franceze, Marine le Pen, a declarat miercuri ca partidul sau, Rassemblement National (RN), trebuie sa rupa legaturile cu Alternativa pentru Germania (AfD), tot de extrema dreapta, sugerand ca formatiunea germana a devenit un aliat prea toxic inaintea alegerilor europene din iunie.

Volodimir Zelenski compara invazia rusa din Ucraina cu ocuparea tarii sale de catre nazisti

01:06, 09.05.2024 - Ieri, presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a comparat invazia rusa a Ucrainei cu ocuparea tarii sale de catre nazisti, intr-un discurs adresat natiunii si difuzat la 8 mai, zi in care Ucraina si Uniunea Europeana sarbatoresc victoria aliatilor asupra nazismului in cel de-al Doilea Razboi Mondial,…

Germania acuza Rusia de atacuri cibernetice. Ambasadorul Germaniei in Rusia a fost rechemat in țara.

06:00, 07.05.2024 - Germania și-a rechemat ambasadorul in Rusia dupa ce Berlinul a acuzat Moscova de lansarea unor atacuri cibernetice asupra firmelor sale din domeniul apararii și aerospațial și asupra partidului de guvernamant. „Ministrul de externe l-a rechemat pe ambasadorul (Otto) Graf Lambsdorff la Berlin pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?