Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marine Le Pen, şefa extremei drepte franceze, îi consideră pe aliaţii germani din AfD prea toxici. „E timpul să facem o ruptură clară”

Publicat:
Marine Le Pen, şefa extremei drepte franceze, îi consideră pe aliaţii germani din AfD prea toxici. „E timpul să facem o ruptură clară”

Sefa extremei drepte franceze, , a declarat miercuri ca partidul sau, (RN), trebuie sa rupa legaturile cu Alternativa pentru Germania (AfD), tot de extrema dreapta, sugerand ca formatiunea germana a devenit un aliat prea toxic inaintea alegerilor europene din iunie.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sute de mii de francezi au protestat impotriva ascensiunii extremei drepte, dupa victoria lui Marine Le Pen la europarlamentare

22:26, 15.06.2024 - In jur de 75.000 de persoane au protestat sambata la Paris intr-un marș de protest impotriva ascensiunii extremei drepte in Franța, dupa ce alianța de la guvernare pro-Macron a suferit o infrangere majora la alegerile europarlamentare de saptamana trecuta, cand s-a clasat pe locul al doilea, la mare…

Cine este Marine Le Pen, lidera extremei drepte din Franța, al carui vis este sa ajunga la președinte

18:35, 11.06.2024 - Marine Le Pen, a descris votul Marii Britanii pentru Brexit drept cel mai important eveniment de la caderea Zidului Berlinului, iar victoria prezidențiala a SUA a lui Donald Trump drept „o piatra suplimentara in construirea unei lumi noi”.

Extrema dreapta europeana se scindeaza. Le Pen sare la gatul radicalilor din Alternativa pentru Germania

08:50, 23.05.2024 - Cu mai puțin de trei saptamani inaintea alegerilor europarlamentare, extrema dreapta din Europa se scindeaza. Formațiunea politica franceza Adunarea Naționala, condusa de Marine Le Pen, a anunțat ca nu va sta alaturi de partidul Alternativa pentru Germani

Ruptura in extrema dreapta europeana - Le Pen și Salvini se despart de AfD. Intențiile din culise

07:10, 23.05.2024 - Desparțirea in sine este senzaționala, insa intențiile din culise ar putea insemna și mai mult. Partidul lui Marine Le Pen, Rassemblement National, nu va mai face parte din același grup cu Alternative fur Deutschland, mișcarea de extrema dreapta germana, noteaza Rai News.

Tensiuni intre principalele partide de extrema dreapta din Franța și Germania. Marine Le Pen cere ruperea legaturilor cu AfD: A devenit prea toxic

14:40, 22.05.2024 - Sefa extremei drepte franceze Marine le Pen a declarat miercuri ca partidul sau, Rassemblement National (RN - Adunarea Naționala), trebuie sa rupa clar legaturile cu Alternativa pentru Germania (AfD), sugerand ca formatiunea germana a devenit un aliat prea toxic inaintea alegerilor europene din 6-9…

Ruptura istorica in Europa: relațiile germano-franceze se deterioreaza galopant pe fondul rivalitaților militare (Bloomberg)

00:01, 16.05.2024 - Relațiile dintre Germania și Franța se deterioreaza din cauza rivalitații dintre Germania și Franța pentru conducerea militara in Europa, pe fondul investițiilor tot mai mari ale Germaniei in aparare, dezvaluie Bloomberg.

Lider al extremei drepte din Germania a fost amendat dupa ce a strigat un slogan interzis

23:16, 15.05.2024 - Bjorn Hocke, una dintre cele mai radicale figuri ale Partidului Alternativa pentru Germania (AfD, de extrema dreapta), a fost condamnat de justiția germana la plata unei amenzi in valoare de 13.000 de euro pentru utilizarea unui slogan nazist, potrivit raportului AFP.

Legaturile extremei drepte cu Moscova au pus Germania in alerta. „AfD se poarta ca o prelungire a statului terorist Rusia”

07:05, 16.04.2024 - Pentru a lua parte la o sesiune cu ușile inchise a Parlamentului german, deputații trebuie sa iși blocheze telefoanele și sa le lase afara. In sala de ședințe, ei nu au voie nici macar sa iși ia notițe. Pentru mulți politicieni, insa, aceste precauții impotriva spionajului par sa fie doar o farsa și…


Ce parere ai despre aceasta stire?