Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Laurette, din nou într-o relație! Postarea făcută de mulatră după vacanța petrecută alături de fostul iubit, fotbalistul Magaye Gueye

Publicat:

Dupa ce a anunțat ca s-a desparțit de fotbalistul , iar la ceva timp a plecat cu el la Paris, Laurette anunța ca este intr-o relație. Mulatra și-a schimbat statusul pe pagina ei de Facebook la scurt timp dupa vacanța romantica petrecuta alaturi de fostul iubit.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scandal in sport, dupa ce CNOS a anunțat ca va fi un singur antrenor pentru 2 luptatori RM la JO. Anastasia Nichita: Ma așteptam la multe, dar chiar așa?

14:26, 16.05.2024 - Scandal in sportul moldovenesc, dupa ce Comitetul Național Olimpic și Sportiv (CNOS) ar fi anunțat ca va fi un singur antrenor pentru 2 luptatori ai Republicii Moldova care vor reprezenta țara la Jocurile Olimpice de la Paris. Anunțul a fost facut de Ivan Gheorghiu, ex-secretar de stat al Ministerului…

Vacanța de vedeta. Amalia Nastase, sfaturi utile pentru o vacanța de vis in Paris! Fosta soție a lui Ilie Nastase a vizitat locuri exclusiviste: ”Casa lui era...” / VIDEO

15:55, 13.04.2024 - Ediția de astazi a emisiunii Vacanța de vedeta a inceput cu un invitat de excepție! Amalia Nastase a vizitat locuri spectaculoase din Paris, iar acum a venit cu sfaturi utile pentru turiștii care iși doresc sa ajunga acolo. Iata ce locuri nu trebuie sa ratezi și de ce buget ai nevoie!

Lena Enache, vacanța fara soțul ei! Decizia luata de blondina, dupa mai bine de opt ani de relație cu fotbalistul

23:00, 10.04.2024 - Soția lu Gabi Enache, prima vacanța fara soțul ei. Decizia pe care a luat-o Lena Enache, dupa mai bine de opt ani de relație cu fotbalistul. Cum iși incarca blondina bateriile și ce ii place cel mai mult sa faca.

David Popovici explica de ce vrea bodyguarzi la Jocurile Olimpice și de ce nu va sta in Satul Olimpic

19:21, 29.03.2024 - Inotatorul David Popovici afirma, intr-o postare pe Facebook, ca nu va sta in Satul Olimpic la Jocurile Olimpice de la Paris si ca serviciile de protectie privata vor fi achitate integral de catre el si echipa sa. Popovici subliniaza ca protectia sa nu va fi asigurata din bani publici, lucru care…

Ionuț și Sabina Cercel au implinit 8 ani de relație. Postarea emoționanta facuta de soția artistului: „Langa tine am invațat...”

10:55, 10.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Cercel! Ionuț și Sabina Cercel au implinit 8 ani de relație. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, soția cantarețului de manele a facut o postare emoționanta prin intermediul rețelelor de socializare. Iata ce a publicat partenera de viața a artistului!

Star Matinal. Alex Leonte și Manuela Lupașcu o țin dintr-o vacanța in alta. Destinația in care vor sa mearga de aceasta data / VIDEO

13:15, 01.03.2024 - Alex Leonte și Manuela Lupașcu o țin dintr-o vacanța in alta. Dupa ce, in luna februarie, au fost in Paris, acum cei doi planuiesc o alta escapada romantica pentru cateva zile, de aceasta data in Italia.

Ce nu ar accepta niciodata Nicoleta Nuca intr-o relație. Așteptarile pe care le are de la iubit: ”Secrete și...”

17:35, 25.02.2024 - Nicoleta Nuca și Alex Ursache se iubesc de peste 6 ani și au planuri mari de viitor. Artista a marturisit ca are mai multe așteptari de la partenerui ei de viața, existand cateva aspecte peste care nu ar trece niciodata.


Ce parere ai despre aceasta stire?