Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Laura Cosoi se pregĒte"te de o nouĒ etapĒ din via:a Ritei: ~Vai, cum trece timpul

Publicat:

De cand a nEscut-o pe Rita, incearcE, pe cat posibil, sE fie o mEmicE perfectE. Vedeta se ocupE indeaproape de cre"terea micu:ei sale, iar acum se pregEte"te pentru o nouE etapE din via:a feti:ei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Momente intense pentru Laura Cosoi. Șocant ce s-a intamplat pe platourile de filmare, in timp ce vorbea despre mama ei: „Cu noi...” / VIDEO

15:56, 01.05.2024 - Laura Cosoi a trait momente intense in timpul filmarilor pentru emisiunea Vacanța de Vedeta. Prezentatoarea TV a fost emoționata profund. Iata ce s-a intamplat pe platourile de filmare, in timp ce vorbea despre mama ei.

Vedeta din Romania care se retrage din televiziune. Emisiunea ei abia s-a lansat: „Pentru ultima oara in seara asta”

12:35, 22.03.2024 - Vedeta din Romania care a decis sa se retraga din televiziune. In luna februarie 2024 anunța ca va prezenta o emisiune la postul de televiziune Antena Stars, insa acum a dezvaluit ca va lua o pauza de la micile ecrane. Despre cine e vorba? Vedeta din Romania care se retrage din televiziune Laura Cosoi,…

Star Matinal. Momentele grele au facut-o mai puternica pe Laura Cosoi. Cum a gestionat clipele dificile de cand a devenit mama: „Nu am avut bona”

14:45, 12.03.2024 - Laura Cosoi se pregatește sa devina mama pentru a patra oara și spune ca nu i-a fost deloc la primei fiice, atunci cand toata lumea voia sa ii dea sfaturi despre creșterea copilului. Vedeta a declarat ca nu a avut bona și nici sprijin mereu din partea parinților, care locuiesc departe de București.

Power Couple Romania, 21 februarie 2024. Daiana Anghel, panica in timpul probei. Vedeta nu putea sa se calmeze, fiind la inalțime: ”Am paralizat” / VIDEO

00:00, 22.02.2024 - Proba din aceasta seara a creat multa panica pentru toți concurenții. Proba aflata la inalțime facut-o și pe Daiana Anghel sa aiba un atac de panica. Vedeta s-a speriat și a inceput sa tremure, iar soțul ei, Sorin Gonțea incerca sa o incurajeze.


Ce parere ai despre aceasta stire?