Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Laura Cosoi, declarații dureroase despre moartea tatălui. Cum a fost pentru artistă primul Paște fără el: „Mi-am dorit să fiu cu frații mei”

Publicat:

a avut o apariție emoționanta in cadrul unei emisiuni de televiziune, in urma cu puțin timp. Frumoasa actrița a vorbit despre un subiect sensibil, moartea tatalui sau, marturisind cat de greu i-a fost sa petreaca primul Paște fara el. Iata ce a facut soția lui pentru a se simți mai aproape de parintele ei!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soția lui Costel Corduneanu, din nou la mormantul interlopului, in noaptea de Inviere. Adrian „Beleaua” Corduneanu, declarații dureroase: „Trebuie sa ținem piept...”

12:26, 05.05.2024 - Familia lui Costel Corduneanu trece prin momente grele. Vineri s-au implinit doua saptamani de cand interlopul a fost inmormantat, iar cei dragi iși revin cu greu dupa moartea lui. Aceasta perioada este și mai dificila, asta pentru ca este și primul Paște fara cel mai important lider al clanului. Ieri,…

Star Matinal. Mihai Albu, primul Paște fara mama și frate. Creatorul de moda, declarații dureroase despre cele mai importante persoane din viața lui: „Le duc lipsa”

15:30, 03.05.2024 - Au trecut deja cateva luni de cand Mihai Albu și-a pierdut mama și fratele. Femeia care i-a dat viața a murit in luna august a anului trecut, iar fratele lui s-a stins la scurt timp. Creatorul de moda spune ca a putut accepta ca greu faptul ca oamenii cei mai dragi din viața lui nu ii mai sunt alaturi…

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Știrile Antena Stars. Daniel Buzdugan, marturisiri dureroase despre pierderea tatalui. Era live cand a aflat ca parintele lui a murit

18:00, 13.03.2024 - Daniel Buzdugan a facut marturisiri dureroase despre pierderea tatalui. Prezentatorul era live in momentul in care a aflat ca parintele lui s-a stins din viața. Iata ce declarații a facut cu privire la acest subiect delicat din viața lui!

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Imagini dureroase de la priveghiul lui Mile Povan! Artistul a fost comemorat de familie și colegii de scena / VIDEO

12:45, 01.03.2024 - A fost o zi grea pentru familia și prietenii lui Mile Povan, care au fost prezenți la priveghiul artistului. A avut loc un moment emoționant, in care colegii de scena au cantat pentru el, iar imaginile sunt de-a dreptul dureroase. Moartea lui Mile Povan a lasat multa durere in sufletele tururor.

Știrile Antena Știre. Primele declarații ale tatalui lui Mile Povan, dupa decesul artistului. Ce se știe pana acum despre moartea cantarețului: „El a vrut sa plece” / VIDEO

14:00, 28.02.2024 - Au trecut aproape 24 de ore de la decesul subit al interpretului de muzica populara Mile Povan. Sunt momente triste pentru fanii muzicii populare, dupa ce regretatul cantareț de la noi și-a pierdut viața. Ce se știe pana acum despre moartea cantarețului? Iata primele declarații ale tatalui lui Mile…

Devastata de moartea fulgeratoare a tatalui, artista iși urla durerea! Primele declarații ale cantareței, dupa ce parintele ei s-a stins: ”Plang non stop, e cumplit”

10:30, 15.02.2024 - O cantareața de la noi trece prin cele mai grele clipe, asta dupa ce in urma cu doar cateva zile și-a inmormantat tatal. Artista de muzica populara e devastata de durere și abia daca iși mai poate gasi cuvintele. Vedeta susține ca nu se aștepta niciodata sa ramana fara tata atat de devreme și atat de…


Ce parere ai despre aceasta stire?