Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Laptele Celia pentru sugari, lansat în România

Publicat:

Francezii activeaza de mai bine de 110 ani in domeniul nutritiei pentru sugari, avand in portofoliu produse realizate exclusiv in Franta, beneficiind de inovatii de ultima ora si de cele mai noi tehnologii din domeniu, dar mai ales de implicarea activa a specialistilor in pediatrie si nutritie infantila.

Produsele Lactalis Nutrition pentru sugari sunt vandute in peste 50 de tari din toata lumea, sub diferite denumiri si branduri: Picot (de peste 110 ani in farmaciile din Franta), Sanutri, Puleva, Eveil, Milumel in Franta, . Aceleasi produse, cu aceleasi ingrediente…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Portarul lui Aston Villa nu a fost eliminat, deși a primit al doilea cartonaș galben - Explicația din regulament

12:10, 19.04.2024 - Emiliano Martinez, portarul echipei Aston Villa, a primit al doilea cartonas galben la meciul castigat la lovituri de departajare in fata formatiei Lille, in sferturile de finala ale Conference League, dar nu a fost eliminat.

Din ce cauza au ajuns la spital zeci de elevi și profesori de la un colegiu din Timișoara. Ce spun medicii: "Aceleași simptome..." 

18:30, 03.04.2024 - Peste 100 de persoane, 86 elevi si 21 de profesori de la Colegiul National ”C.D. Loga” din Timisoara au ajuns la spital cu simptome digestive. Care a fost cauza pentru care cadrele didactice și copiii au avut nevoie de ingrijiri medicale. Ce spun cadrele medicale.

Nebunie la Timișoara: Alin Nica NU a semnat adeziunea la Forța Dreptei. Candidatura la CJ Timiș, in pixul lui Drula!

16:10, 02.04.2024 - E nebunie pe scena politica din Timișoara! Mazilit de PNL de la șefia PNL Timiș, Alin Nica a anunțat ca de astazi incepe calitatea sa de membru Forța Dreptei și ca vrea sa fie candidatul Alianței Dreapta Unita la șefia CJ Timiș. Nica vrea, dar nu depinde de el! De fapt, Alin Nica nu a semnat o adeziune…

Gabi Balint pune calitatea pe primul loc! Fostul fotbalist, așa cum nu a fost vazut vreodata de fani / PAPARAZZI

22:55, 20.03.2024 - Gabi Balint pune calitatea pe primul loc! Fostul fotbalist, așa cum nu a fost vazut vreodata de bani! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins in ipostaze de senzație. Imagini rare cu fostul sportiv.

Guvernul pregatește o lovitura de baros pentru Uber sau Bolt: se interzice tariful dinamic

22:45, 07.03.2024 - La nivel guvernamental s-au purtat negocieri extinse pentru a se modifica OUG 49/2019 pentru a reglementa transportul de persoane. Conform celor de la Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din Romania (C.O.T.A.R.), Guvernul va modifica OUG 49 și va institui aceleași obligații pentru…

Romanii nu vad cu ochi buni direcția in care se indreapta țara. Cum se impart opiniile privind calitatea vietii peste cinci ani?

11:25, 05.03.2024 - Peste 70% dintre romani cred ca in Romania lucrurile se indreapta intr-o directie gresita. Intr-un procent similar, oamenii considera ca ceea ce se intampla in lume merge intr-o directie gresita.

Recomandari privind prevenirea bolilor la albine. Ce trebuie sa știe apicultorii din Maramureș

17:41, 21.02.2024 - Maramureșul are numeroși apicultori, mierea de albina fiind extrem de cautata de maramureșeni, dar nu numai. Ce este de știut este ca apicultura, in Romania este favorizata de o clima blanda si de o natura darnica, cu plante melifere variate, cu paduri intinse de tei si salcami, cu suprafete mari cultivate…


Ce parere ai despre aceasta stire?