Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lacrimi și durere după moartea Danei Rotariu! Au curs mesajele de suferință, după ce soția lui Iosif Rotariu s-a stins din viață: ”Ai fost un om...”

Publicat:

Este doliu in familia celebrului ! Soția lui, , s-a stins din viața in urma cu cateva ore, dupa o lupta cumplita cu boala. Pierderea ei a lasat in urma doar lacrimi și durere in familia lui. Mesajele de suferința au curs dupa vestea tragica!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lacrimi și suferința dupa moartea Ancai Molnar! Apropiații make-up artistului sunt sfașiați de durere dupa vestea tragica: ”L-a imbrațișat pe Domnul”

16:40, 11.06.2024 - Anca Molnar s-a stins din viața in urma cu puțin timp, dupa mult timp in ccare s-a luptat cu cancerul. Vestea a fost șocanta pentru familia ei și pentru toți cei care au iubit-o și au cunoscut-o. Pe rețelele de socializare au aparut o mulțime de mesaje absolut sfașietoare!

Ce destin! Sotia lui Iosif Rotariu a murit. Fostul fotbalist este la pamant. Care au fost ultimele ei cuvinte

17:25, 26.05.2024 - Un om cu o inima de aur, care nu ezita sa faca bine, sa intinda o mana de ajutor, o partenera model și o mama eroina, un destin frant prea devreme. Dana Rotariu, soția lui Iosif Rotariu, a murit. Fostul fotbalist este doborat de durerea pierderii femeii pe care a iubit-o nespus. Ultimele sale cuvinte…

A murit Dana Rotariu, sotia fostului international Iosif Rotariu. S-a stins din viața la varsta de 60 de ani: "Viața este cruda..." / FOTO

15:35, 26.05.2024 - In aceasta dimineața, Dana Rotariu, sotia fostului international Iosif Rotariu, s-a stins din viața la varsta de 60 de ani. Tristul anunț al trecerii ei in neființa a fost facut de reprezentanții clubului Poli Timisoara.

S-a stins Dana Rotariu, sotia legendei Iosif Rotariu

15:20, 26.05.2024 - Moartea unei adevarate eroine. Din pacate, luni dimineata s-a stins din viata Dana Rotariu, soția lui Iosif Rotariu și mama adoptiva a micuței Kassandra. Dana Rotariu a fost o femeie și o mama eroina. La inceputul lunii mai, soția lui Iosif Rotariu era in stare destul de grava, iar medicii ajunsesera…

Doliu in familia Rotariu: Dana, soția fostului internațional Iosif Rotariu, a decedat

14:55, 26.05.2024 - Dana Rotariu, sotia fostului international Iosif Rotariu, a murit duminica dimineata, a anuntat clubul Poli Timisoara."Din pacate viata este cruda. Sotia marelui Iosif Rotariu s-a stins din viata in dimineata zilei de astazi.Sincere condoleante familiei Rotariu.

El este Robert, romanul care a murit in Italia, in urma unui accident rutier. Tanarul s-a stins din viața la doar 23 de ani, intr-un accident grav / FOTO

23:05, 20.05.2024 - Un accident ingrozitor i-a adus sfarșitul lui Robert, un tanar de doar 23 de ani. Romanul a avut parte de un sfarșit tragic, in timp ce se afla in mașina alaturi de alți doi prieteni. Niciunul dintre ei nu a supraviețuit accideentului rutier. Familia lui Robert este copleșita.

Lacrimi și durere in familia lui Costel Corduneanu, dupa moartea lui! Adrian Beleaua, fratele interlopului, a ajuns la capatul puterilor: ”Azi m-a luat...”/ FOTO

14:30, 16.05.2024 - Au trecut cateva saptamani de la moartea lui Costel Corduneanu, dar dorul familiei sale este la fel de mare. Adrian Beleaua a ajuns la capatul puterilor și este copleșit de tot ce simte in aceste momente. S-a dus la mormantul fratelui sau, iar imaginile sunt dureroase!

Durere fara sfarșit in familia lui Gabi Stangau! Mama violonistului nu iși poate lua gandul de la moartea fiului ei: ”Ce sa ma fac fara tine?!” / FOTO

19:15, 28.04.2024 - Familia lui Gabi Stangau traiește cele mai grele momente dupa moartea lui. Deși au trecut cateva saptamani de la tragedie, suferința este din ce in ce mai mare in sufletul mamei sale. Femeia ar face orice ca sa dea timpul inapoi și sa il mai aiba in viața pe fiul ei. Iata ce mesaj sfașietor a transmis!


Ce parere ai despre aceasta stire?