Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lacrimi și durere în familia lui Costel Corduneanu, după moartea lui! Adrian Beleaua, fratele interlopului, a ajuns la capătul puterilor: ”Azi m-a luat...”/ FOTO

Publicat:

Au trecut cateva saptamani de la moartea lui , dar dorul familiei sale este la fel de mare. a ajuns la capatul puterilor și este copleșit de tot ce simte in aceste momente. S-a dus la mormantul fratelui sau, iar imaginile sunt dureroase!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Semnul divin pe care soția lui Costel Corduneanu l-a primit de la el, dupa moartea lui! Grațiela i-a simțit prezența in casa: ”Știu ca ești...” / FOTO

11:45, 03.06.2024 - Familia lui Costel Corduneanu trece prin momente grele dupa moartea lui. Deși nu se mai afla fizic alaturi de ea, Grațiela inca ii simte prezența. In urma cu puțin timp a primit un semn divin de la soțul ei, care a lasat-o fara cuvinte! Grațiela a filmat totul!

Lacrimi și durere dupa moartea Danei Rotariu! Au curs mesajele de suferința, dupa ce soția lui Iosif Rotariu s-a stins din viața: ”Ai fost un om...”

19:35, 26.05.2024 - Este doliu in familia celebrului Iosif ROtariu! Soția lui, Dana Rotariu, s-a stins din viața in urma cu cateva ore, dupa o lupta cumplita cu boala. Pierderea ei a lasat in urma doar lacrimi și durere in familia lui. Mesajele de suferința au curs dupa vestea tragica!

Adrian „Beleaua” Corduneanu, copleșit de dorul lui Costel Corduneanu. Cum vrea familia sa pastreze vie amintirea interlopului: „Daca nu avem sanatate degeaba...”

14:45, 22.04.2024 - Familia lui Costel Corduneanu iși revine cu greu, dupa ce interlopul a fost inmormantat vineri. Rudele vor sa ii pastreze vie amintirea și spun ca, deși nu le mai este alaturi fizic, in familia lor, liderul va ramane tot Costel Corduneanu.

Ce a aparut la priveghiul lui Costel Corduneanu. Gestul lui Dan Bursuc dupa moartea interlopului

14:40, 19.04.2024 - Celebrul interlop Costel Corduneanu este condus astazi pe ultimul drum. La priveghiul celebritații au participat mai multe personaje din lumea pe care o conducea, dar și nume celebre din industria muzicii romanești. Printre cei care au venit sa ii aduca un omagiu s-a numarat și Dan Bursuc, ce a facut…

Imagini dureroase de la priveghiul lui Costel Corduneanu! Familia, in lacrimi in urma pierderii suferite / VIDEO

00:16, 17.04.2024 - Lacrimi și durere la priveghiul lui Costel Corduneanu! Trupul liderului interlopilor a fost adus la un restaurant din Iași, unde cei dragi sunt așeptați pentru a-și lua ramas-bun. Familia sufera in urma pierderii suferite și traiesc o mare drama.

Mesaje de durere dupa moartea lui Costel Corduneanu, unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Romania: „Ai fost un om bun”. Și fratele lui a fost la un pas de moarte

13:30, 15.04.2024 - Moartea lui Costel Corduneanu a venit ca un șoc pentru cei care l-au cunoscut. Interlopul s-a confruntat cu probleme de sanatate serioase și a avut intr-un spital din Targu Mureș. In zilele urmatoare, familia va lua trupul neinsuflețit și il va aduce acasa, in Iași.

Lacrimi și durere la inmormantarea tanarului asistent medical. Mesaj emoționant al primarului din Voinești: ,,Familia ta și comunitatea locala iți vor fi veșnic recunoscatoare”

17:45, 03.04.2024 - Robert, tanarul asistent medical din Voinești,  decedat fulgerator week-end-ul trecut, a fost condus, miercuri, pe ultimul drum la cimitirul din localitatea sa natala. Lacrimi și vorbe de dor au fost in ochii și pe buzele sutelor de oameni care au luat parte la slujba de inmormantare. Primarul comunei…

Surorile lui Gabi Stangau, distruse de durere la o luna de la moartea violonistului: „Ce dor imi e sa te mai vad...”. Cum vrea familia sa ii pastreze vie amintirea

09:35, 20.03.2024 - A trecut mai bine de o luna de cand Gabi Stangau și-a gasit sfarșitul intr-un mod tragic. Familia lui trece prin momente cumplite de cand violonistul a murit, iar apropiații vor sa ii pastreze vie amintirea.


Ce parere ai despre aceasta stire?