Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La Iara tradiția merge mai departe! Pâine făcută în casă de producătorii locali!

Publicat:

Cu siguranța painea facuta in casa are un gust unic și de neegalat. Se pastreaza inca aceasta tradiție de pe vremea bunicilor și , acolo unde producatorii locali au devenit renumiți pentru acest produs. Painea batuta de la , produsa de Liana Nemeș a devenit cunoscuta in toata zona. Acesta este coapta intr-un cuptor tradițional de lemn – un simbol al comunitații, tradiției și dragostei pentru mancarea sanatoasa facuta in casa. Cine o vede, iși dorește sa guste din ea. Cine gusta, iși dorește sa mai manance și alta data. Cam acesta este principiul pe care se bazeaza succesul…

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

Recean: „Ii indemn pe toți sa susținem producatorii locali”

15:31, 18.04.2024 - Prim-ministrul Dorin Recean, aflat intr-o vizita in satul Coșnița, a atras atenția asupra importanței susțineri producatorilor locali. Acesta a vizitat sera unui tinar care este specializat in cultivarea și vanzarea castraveților. Șeful Executivului a apreciat realizarile tanarului antreprenor, accentuand…

Sens giratoriu cu piața pentru producatorii locali la intersecția DN17A Marginea-Radauți cu DC45 Horodnic de Sus. Primarul Valentin Luța: ”Este un proiect mult așteptat pentru ca aici au fost multe accidente mortale in ultimii 20 de ani” (FOTO)

14:56, 15.04.2024 - La intersecția drumului național DN17A Marginea-Radauți cu drumul comunal DC45 Horodnic de Sus se construiește un sens giratoriu in baza unui parteneriat incheiat intre Primaria Horodnic de Sus și Secția Drumuri Național Suceava. Primarul comunei Horodnic de Sus, Valentin Luța, a declarat ca din punctul…

Primavara in Piața Centrala Sfantul Gheorghe din Piatra-Neamț

07:45, 31.03.2024 - Producatorii și comercianții locali va invita sa cumparați produse de sezon proaspete din Piața Centrala Sfantul Gheorghe din Piatra-Neamț! Pe langa florile multicolore de sezon pe care puteți alege sa le pastrați pentru cateva zile in vaza sau sa le plantați in glastra ori pe terenul din fața blocului…

Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”

10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…

Ce sa presari peste mucenici dupa ce ii scoți din cuptor. Trucul celor mai iscusite gospodine

13:40, 07.03.2024 - A venit momentul in care pregatim cei mai buni mucenici. Este un desert indragit de toata lumea, iar rețeta este diferita in funcție de zona țarii. Rezultatul este mereu foarte gustos, mai ales daca presarați un anumite ingredient dupa ce ii scoateți din cuptor. Cu ce sa presari mucenicii pentru un…

CNI construiește o hala pentru depozitarea legumelor in comuna Calarași

05:15, 12.02.2024 - Compania Naționala de Investiții (CNI) intenționeaza sa construiasca o hala pentru depozitarea legumelor produse de agricultorii din comuna Calarași, județul Dolj. Recent a scos la licitație contractul pentru execuția lucrarilor din cadrul acestui obiectiv. Valoarea proiectului depașește 3 milioane…

„Painea leneșului”- Rețeta simpla prin care vei obine același gust intens, dar fara framantarea aluatului

12:50, 02.02.2024 - Metoda painii fara framantare reprezinta o soluție ideala pentru persoanele care considera ca framantatul este o operațiune grea și solicitanta. Cu toate acestea, rezultatul final este la fel de satisfacator ca și la o paine framantata tradițional.Pasul 1: Prepararea aluatului Pregatirea aluatului este…

„Painea leneșului”- Rețeta simpla prin care vei obine același gust intens, dar fara framantarea aluatului

22:55, 31.01.2024 - Metoda painii fara framantare reprezinta o soluție ideala pentru persoanele care considera ca framantatul este o operațiune grea și solicitanta. Cu toate acestea, rezultatul final este la fel de satisfacator ca și la o paine framantata tradițional.Pasul 1: Prepararea aluatului Pregatirea aluatului este…


Ce parere ai despre aceasta stire?