Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Klaus Iohannis a fost dat de gol: Președintele are PROBLEME de sănătate / FOTO

Publicat:

Președintele Klaus Iohannis a preferat muntele in locul petrecerii data de cu ocazia botezului fiului sau. In loc sa se distreze cu liberalii, Klaus Iohannis a urcat pe pe din , așa cum reiese dintr-o poza postata de un turist.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Piersic, probleme grave de sanatate. A fost transferat la Institutul Matei Balș, dupa operația la inima

21:56, 07.05.2024 - Florin Piersic se confrunta cu probleme de sanitate și a suferit doua intervenții in mai puțin de o saptamana. Dupa operația de la genunchi, in ziua de Paște medicii i-au extras sondele de la stimulatorul cardiac, cand infecția s-a intins in tot organismul.

CONCLUZIA UNUI SONDAJ Tot mai mulți studenți se confrunta cu probleme de sanatate mintala

12:50, 08.04.2024 - Un sondaj național recent realizat pe un grup de 1.670 de studenți din 22 de orașe din Romania, a evidențiat o tendința ingrijoratoare... The post CONCLUZIA UNUI SONDAJ Tot mai mulți studenți se confrunta cu probleme de sanatate mintala first appeared on Informatia Zilei .

Andrei Ungureanu, decizie de ultim moment, dupa ce a anunțat ca se confrunta cu probleme de sanatate. Ce se intampla cu 'Omul cu Tourette': "Ramas bun" / VIDEO

11:20, 01.04.2024 - Andrei Ungureanu a luat o decizie de ultim moment, dupa ce a anunțat ca se confrunta cu probleme de sanatate. Iata ce se intampla cu 'Omul cu Tourette'! Anunțul a fost facut chiar pe pagina sa de TikTok.

Alina Marymar, semnal de alarma in randul parinților. Un membru al familiei sale se confrunta cu probleme de sanatate: „Simt sa va spun asta” / fOTO

16:55, 28.03.2024 - Alina Marymar a tras un semnal de alarma, in urma cu puțin timp, in randul parinților, pe internet. Un membru al familiei sale se confrunta cu probleme de sanatate. Iata despre cine este vorba!

Ce semnifica semiluna alba de pe unghiile tale. Atenție: marimea sa poate semnala boli de inima

23:20, 13.03.2024 - Lunula este o regiune semilunara de forma unui semicerc albastrui sau alb pe unghia fiecarui deget. Aceasta zona de la baza unghiei este considerata de mulți oameni a fi misterioasa și fascinanta datorita posibilelor semnificații legate de sanatate.Lunula de pe unghii poate oferi indicii interesante…

Probleme de sanatate pentru soția lui Petre Roman. De ce a ajuns Silvia Chifiriuc pe mana chirurgilor

13:40, 27.02.2024 - Probleme de sanatate pentru soția lui Petre Roman. De ce a ajuns Silvia Chifiriuc pe mana chirurgilor Continue reading Probleme de sanatate pentru soția lui Petre Roman. De ce a ajuns Silvia Chifiriuc pe mana chirurgilor at Tabu.

Dorinel Munteanu are 'probleme serioase de sanatate'

17:40, 20.02.2024 - Cel mai selecționat jucator de fotbal din istoria naționalei Romaniei, Dorinel Munteanu, se confrunta cu 'serioase probleme de sanatate'. „Sunt pe perfuzii, la spital, la Galați”, a spus Dorinel Munteanu, potrivit iamsport. El s-a internat dupa partida pe care echipa sa, Oțelul Galați, a pierdut-o…


Ce parere ai despre aceasta stire?