Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Justiţia europeană a anulat sancţiunile împotriva pilotului rus Nikita Mazepin

Publicat:
Justiţia europeană a anulat sancţiunile împotriva pilotului rus Nikita Mazepin

al a anulat miercuri sanctiunile impuse impotriva fostului pilot rus de Formula 1 , in cadrul raspunsului blocului european la razboiul dus de Rusia impotriva Ucrainei informeaza AFP.

a afirmat ca l-a inclus pe Mazepin pe lista de sanctiuni din cauza asocierii cu tatal sau, Dmitri, un om de afaceri influent, despre care s-a spus ca este sponsorul principal al activitatilor fiului sau ca pilot de curse, conform Agerpres.

a fost descris de drept "un membru al celui mai apropiat cerc" al…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Uniunea Europeana vrea sa ia masuri impotriva flotei fantome a Rusiei: „A venit timpul sa-i punem capat”

20:40, 22.04.2024 - Comisia Europeana (CE) va examina o serie de masuri impotriva flotei fantoma care transporta petrol rusesc ocolind sancțiunile impuse Moscovei din cauza razboiului purtat impotriva Ucrainei, a anunțat luni ministrul suedez de externe Tobias Billstrom, citat de Politico.Potrivit șefului diplomației suedeze,…

Uniunea Europeana discuta apararea pentru Ucraina și sancțiunile impuse Iranului

10:55, 22.04.2024 - Miniștrii de externe ai Uniunii Europene se intalnesc luni la Luxemburg pentru a discuta despre consolidarea apararii aeriene a Ucrainei și extinderea sancțiunilor impotriva Iranului, transmite Reuters.

Suedia și Finlanda cer UE sa inaspreasca sancțiunile anti-Rusia, specific impotriva „responsabililor de moartea lui Navalnii”

14:15, 26.03.2024 - Finlanda și Suedia cer ca Uniunea Europeana sa-și inaspreasca sancțiunile impuse contra Rusiei ca urmare a uciderii in lagar a opozantului Aleksei Navalnii. Ministrul de externe al Suediei, Tobias Billstrom, a declarat, marți, ca „sancțiunile ar trebui extinse”.

UE: Liderii statelor membre vor progrese in proiectul de utilizare a activele inghetate rusesti in favoarea Ucrainei

07:40, 22.03.2024 - Liderii statelor membre ale Uniunii Europene, reuniti la summit-ul de la Bruxelles, au decis aseara sa avanseze cu un proiect ce vizeaza utilizarea profiturilor din activele inghetate ale Rusiei in Europa pentru a inarma Ucraina. Acest lucru ar trebui sa permita eliberarea unei sume de pana la 3 miliarde…

Reexport pentru Kremlin: Cum reușește Erevanul sa eludeze sancțiunile pentru ca a ajutat Moscova

10:55, 26.02.2024 - In timp ce Statele Unite și Uniunea Europeana incearca sa priveze Rusia de accesul la componentele folosite pentru nevoile armatei ruse, Parisul, convenind cu Erevanul, ajuta Moscova sa aiba cu ce lupta impotriva Ucrainei.

Rusia a extins lista oficialilor carora li se interzice accesul in țara, dupa sanctiunile Uniunii Europene

17:05, 23.02.2024 - Ministerul de externe de la Moscova a anuntat vineri ca a extins semnificativ lista oficialilor din Uniunea Europeana carora li se interzice accesul in Rusia, ca reactie la cel mai recent pachet de sanctiuni decise la Bruxelles impotriva unor persoane fizice si juridice ruse, transmite Reuters.

Kievul cauta traseu alternativ pe Dunare pentru a evita blocada poloneza

00:00, 22.02.2024 - Ucraina se reorienteaza catre ruta dunareana pentru a-si exporta bunurile, ocolind blocajul de la granița cu Polonia, titreaza Bloomberg. Kievul vizeaza revenirea exporturilor la nivelul de dinainte de razboi. Oleksandr Kubrakov, ministrul ucrainean al infrastructurii, a subliniat angajamentul țarii…

Statele din Uniunea Europeana vor discuta noi sanctiuni impotriva Rusiei, dupa moartea lui Navalnii

12:35, 19.02.2024 - Statele membre ale Uniunii Europene sunt asteptate sa discute noi sanctiuni impotriva Moscovei pentru moartea de saptamana trecuta a lui Aleksei Navalnii, cel mai proeminent lider al opozitiei din Rusia.


Ce parere ai despre aceasta stire?