Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

JOHNNY DEPP VREA SĂ SE ÎNSOARE. Starul american are o nouă iubită, o rusoaică de 20 ani

Publicat:

Actorul american a trecut peste divorțul scandalos de și are o noua iubita. Mai mult, starul de 55 de ani intenționeaza sa se casatoreasca cu ea. Noua pasiune a actorului este , o dansatoare din Rusia cu 35 de ani mai tanara decat el.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Reacția Moscovei dupa ce Trump s-a laudat ca il va elibera pe jurnalistul american incarcerat in Rusia

11:01, 24.05.2024 - Fostul președinte american Donald Trump s-a laudat joi pe rețeaua sa sociala ca jurnalistul american Evan Gershkovich, incarcerat in Rusia, va fi eliberat rapid daca el caștiga alegerile, insa Moscova a negat ca ar fi avut o discuție despre acest caz cu candidatul republican.

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy cand isi bate iubita cu salbaticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

12:01, 18.05.2024 - Cassie Ventura, fosta iubita a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuza, printre altele, de viol. O inregistrare video din 2016 il arata pe rapper apucand-o, impingand-o, tarand-o și lovind-o cu piciorul pe prietena sa de atunci, Cassie Ventura, in timpul unei altercații. Imaginile,…

VIDEO Imagini șocante cu rapperul american Sean Diddy in timp ce iși agreseaza fosta iubita

10:36, 18.05.2024 - Rapperul american Sean „Diddy" a fost surprins intr-o inregistrare video din 2016 in timp ce iși lovește cu brutalitate iubita de atunci.Atenție, imagini cu puternic impact emoțional:Diddy actually did that shit.

Blinken a anunțat un nou ajutor american pentru Ucraina. Ce spune despre lovirea țintelor in Rusia și ajutorul acordat de China pentru razboiul lui Putin

15:20, 15.05.2024 - La o conferința de presa la Kiev, secretarul de stat american Anthony Blinken a anunțat un ajutor american suplimentar in valoare de 2 miliarde de dolari din pentru Ucraina. El a precizat ca acest nou sprijin din partea SUA vine intr-un „moment critic”.

O iubire paguboasa - Povestea militarului american arestat in Rusia

18:00, 08.05.2024 - Militarul american Gordon Black, care este arestat in orasul rusesc Vladivostok cel putin pana la 2 iulie, a fost acuzat oficial de furt de natura sa provoace pagube semnificative, conform deciziei tribunalului rus, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

„Rusia a ajuns pradatorul alfa pe front”. Un american care lupta in Ucraina dezvaluie ca sunt zile cand soldații n-au niciun cartuș

20:41, 06.04.2024 - Rusia a ajuns acum „pradatorul alfa de pe campul de lupta” din cauza ca Ucraina nu are muniție, spune un veteran american care lupta alaturi de armata Kievului. El a dezvaluit ca, de exemplu, la Avdiivka, soldații incepeau ziua fara sa aiba macar un cartuș, scrie Insider.

Prima executie in Georgia, din ultimii 4 ani: Willie James Pye a fost condamnat la moarte dupa ce și-a violat și ucis fosta iubita

11:15, 21.03.2024 - Statul american Georgia a procedat miercuri la prima sa executie dupa 2020, cea a unui american condamnat in 1996 la pedeapsa capitala pentru rapirea, violarea si uciderea fostei sale partenere, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?