Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Publicat:
Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

, fosta iubita a lui , i-a intentat proces artistului și-l acuza, printre altele, de viol. O inregistrare video din 2016 il arata pe rapper apucand-o, impingand-o, tarand-o și lovind-o cu piciorul pe prietena sa de atunci, , in timpul unei altercații. Imaginile, compilate din mai multe unghiuri de filmare, datate 5 […] The post Imagini incredibile cu rapperul american cand isi bate iubita cu salbaticie pe holurile unui hotel (VIDEO) first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol si foto: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rapperul P. Diddy se scuza dupa publicarea unei inregistrari in care isi loveste fosta iubita

17:45, 20.05.2024 - Rapperul american Sean "Diddy" Combs si-a cerut scuze duminica pentru comportamentul sau "impardonabil" si "dezgustator" dupa ce CNN a difuzat o inregistrare video in care acesta isi loveste fosta iubita, cantareata de R&B "Cassie", in 2016 intr-un hotel din Los Angeles, informeaza AFP.

Sean „Diddy” Combs prezinta scuze intr-un videoclip recent, dupa ce a fost filmat agresand-o pe fosta sa iubita VIDEO

15:00, 20.05.2024 - Sean „Diddy” Combs iși cere scuze fața de soția sa, dupa ce a fost surprins, intr-o inregistrare video din 2016, apucand-o, impingand-o, tarand-o și lovind-o cu piciorul pe prietena sa de atunci, Cassie Ventura.

P. Diddy recunoaște ca și-a lovit fosta iubita. Cum se apara rapperul: „Am cautat ajutor profesional”

15:00, 20.05.2024 - P. Diddy se afla intr-un scandal internațional cu fosta iubita, Cassandra Ventura. Un videoclip in care rapperul o agreseaza in holul unui hotel au devenit virale, iar acesta a transmis un mesaj important pe rețelele de socializare.

Inregistrarea video in care P. Diddy iși bate cu bestialitate iubita. Cum iși cere acum scuze!

10:46, 20.05.2024 - Inregistrarea video in care P. Diddy iși bate cu bestialitate iubita. Cum iși cere acum scuze! Imagini in care P. Diddy ( Sean Combs ) o agreseaza pe fosta iubita, Cassie Ventura, au aparut in spațiul public. Conform CNN, acest clip video confirma acuzațiile formulate de femeie intr-un proces federal…

VIDEO Imagini șocante cu rapperul american Sean Diddy in timp ce iși agreseaza fosta iubita

10:36, 18.05.2024 - Rapperul american Sean „Diddy" a fost surprins intr-o inregistrare video din 2016 in timp ce iși lovește cu brutalitate iubita de atunci.Atenție, imagini cu puternic impact emoțional:Diddy actually did that shit.

Rapperul Sean „Diddy” Combs, surprins de camerele video agresand-o fizic pe fosta sa iubita. Unde s-a intamplat VIDEO

21:50, 17.05.2024 - O inregistrare video din 2016 il arata pe Sean „Diddy” Combs apucand-o, impingand-o, tarand-o și lovind-o cu piciorul pe prietena sa de atunci, Cassie Ventura, in timpul unei altercații.

Cristina Ich e disperata! Ce se intampla in viața iubitei lui Alex Pițurca: „De 3 zile sta pe holurile spitalelor”

17:46, 14.05.2024 - Cristina Ich a anunțat ca mama sa se afla in atenția specialiștilor de pe secția de chirurgie a unui spital din Galați. Iubita lui Alex Pițurca este disperata și totodata dezamagita de sistemul medical din Romania, dat fiind faptul ca parintele sau a fost nevoit sa aștepte trei zile pentru o intervenție.…

FOTO Cum arata stațiunea Costinești la inceputul Hustle, primul festival de trap de pe litoral in sezonul 2024/ Sunt așteptați mii de tineri, spun organizatorii/ Rapperul american Offset, pentru prima data in Romania

19:30, 26.04.2024 - Stațiunea inca nu este pregatita sa primeasca turiști ca in toiul sezonului, dar cateva standuri cu articole de plaja și vestimentare sunt deschise, la fel și doua supermarketuri, o terasa cu mancare tradiționale și vreo 2-3 shawormerii de pe strada principala. Lucrarile de infrastructura exista in…


Ce parere ai despre aceasta stire?